Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

SPA Oteli Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Sürekli değişen ve gelişen sağlık trendleriyle birlikte konaklama tercihlerinin de değiştiği bir gerçek! Sağlıklı yaşama verilen önemin artması ile birlikte hem beden hem de ruhsal iyiliğin destekçisi pek de abartmış olmayacağımız SPA otelleri birçok kişinin favorisi haline gelmiş durumda… Dinlenirken bedeninizi iyileştirdiğiniz bir tatil hayal ediyorsanız, sizin için cevapladığımız SPA oteli seçerken nelere dikkat edilmeli?, SPA oteli olanakları nelerdir?, SPA oteli nerede var? soruları ile kendinize bir rota oluşturabilir, sağlığınıza yatırım yapabilirsiniz. Peki SPA oteli seçerken nelere dikkat edilmeli? Hazırsanız, başlayalım!

İlk olarak konum ile başlayalım! SPA’nın faydalarından nerede yararlanmak istediğinize karar verebilirsiniz. Bunun için kendinize şu soruları sorabilirsiniz: Şehirde mi konaklamak istiyorum yoksa kırsal bölgelerin şifalandırıcı etkisinden mi yararlanmak istiyorum? İşte tam da bu noktada iç sesinizi dinlemeye özen gösterebilirsiniz.

SPA otelinin tedavi imkanları için ön araştırma yapabilirsiniz. Ne tür tedavilerin kullanıldığını ve terapi, sauna, buhar odaları, havuzlar, jakuziler gibi olanakları gözden geçirebilirsiniz. Bedeninizin ve ruhunuzun ihtiyacınıza göre seçimlerinizi belirleyebilirsiniz.

Alternatif bakımlardan yararlanmayı düşünüyorsanız çeşitliliğe önem veriyorsunuz demektir! Öyleyse SPA otellerindeki ekstra hizmetler diyebileceğimiz masaj, yüz bakımı veya yoga ya da meditasyon gibi terapileri de kontrol listenize ekleyebilirsiniz.

SPA otellerinde yapılan uygulamalar tedavi edici nitelik taşıdığından terapistlerin ve personellerin yetkinliğini sorgulayabilirsiniz. İyi eğitimli ve deneyimli profesyoneller ile SPA deneyiminizin kalitesinde önemli bir fark yaratabilirsiniz.

Seçiminizi nihai karara vardırmadan önce TripAdvisor veya Google yorumları gibi platformlarda genel memnuniyet düzeyi hakkında fikir edinmek için önceki konukların yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece başkalarının deneyimlerine ilişkin bilgilerden yararlanabilirsiniz.

Genel olarak SPA otelinden bahsetsek de bunun genel bir konaklama deneyimini içerdiğini unutmayın! Otel odalarının kalitesini, olanaklarını ve genel konforunu göz önünde bulundurarak tercih listenizi oluşturabilirsiniz.

Yemek kalitesi de en az SPA kadar tedavi edici bir nitelik taşıyor şüphesiz! Sağlıklı ve besleyici yemeklerden oluşan bir menüye sahip otel restaurantında bedeninizi mutlu edebilir, kendinizi şımartabilirsiniz!

SPA deneyiminiz sırasında mahremiyet sizin için önemliyse, uygulamaların özel tedavi odalarında yoksa karma alanlarda mı gerçekleştirildiğini otel yönetimiyle konuşabilirsiniz. Böylece aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan seçim sürecinize devam edebilirsiniz.

Bütçe konusunun da büyük önem taşıdığını belirtelim! Uygun fiyatlıdan lüks seçeneklere kadar geniş bir skalada hizmet veren otelleri ekonomik durumunuza göre tercih edebilirsiniz. Sıkı bir elemenin ardından hem finansal beklentilerinizi karşılayan hem de sizi memnun eden seçeneğe ulaşabilirsiniz.

Herhangi bir engeliniz veya bedensel rahatsızlığınız varsa, SPA otelinin erişilebilirlik özelliklerini ilgili personeller ile konuşabilirsiniz. Tesisin tüm alanlarına ulaşabileceğinizden emin olduktan sonra sizin için uygun konaklama biriminde rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz.

SPA oteli seçerken nelere dikkat edilmeli? sorusunun yanıtı yalnızca bunlarla sınırlı değil!Tatilinizi çocuklarınız ile planlıyorsanız aile dostu otellerde kendinizi daha konforlu hissedebilirsiniz. Siz tedavi edici uygulamaların tadını çıkarırken çocuklarınızı da eğlence alanlarına emanet edebilirsiniz. Çocuksuz bir aileyseniz daha sessiz ve sakin bir deneyim için yetişkinlere özel SPA otellerinde tatilini planlayabilirsiniz.

Siz de şimdi benzersiz bir SPA oteli deneyimini Laguna Thermal Resort & Spa’da yaşayabilirsiniz. Bütçenize uygun kiralayabileceğiniz veya satın alabileceğiniz daire ve villalarımızda konforlu ve huzurlu bir tatile merhaba diyebilir, otel olanaklarımızın tadını çıkarabilirsiniz!

Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa‘nın bir üyesi olun, hayatınıza mutluluk katın!

SPA Oteli Olanakları Nelerdir?

Bir SPA otelinde konaklamaya karar verdiyseniz, konforlu ve huzurlu bir tatil deneyimi için seçtiğiniz konaklama biriminin bazı gereklilikleri karşılaması gerekiyor! İşte tam da bu noktada olanaklar, otelden otele farklılık gösterse de genel olarak rastlayabileceğiniz özellikleri sizin için sıraladık! Peki SPA oteli olanakları nelerdir?

Tedavi odalarının rahatlatıcı ve konforlu ortamı SPA otellerinde sıklıkla bulabileceğiniz olanakların başında geliyor! Çeşitli masajlar ve yüz bakımı gibi hizmetler ile tüm vücudunuzu rahatlatabilir, kendinizi iyileşmiş hissedebilirsiniz.

Toksinlere elveda! SPA otellerinde yer alan sauna odaları ile rahatlayabilir, terleme yoluyla vücudunuzda birikmiş zararlı bileşenleri atabilirsiniz. Hem kuru hem de ıslak hizmet veren saunalarda kişisel tercihleriniz ve bulunduğunuz otelin olanakları doğrultusunda tercih yapabilirsiniz.

Diğer bir olanak şeklinde öne çıkan ve sauna ile benzerlik gösteren buhar odalarında kaslarınızı gevşetebilir, gözeneklerinizi açabilir veya toksinlerden kurtulabilirsiniz. Uzun lafın kısası, tamamlayıcı bir yenilenmeye merhaba diyebilirsiniz!

Yüzme havuzlarının hem eğlendirici hem de iyileştirici işlevinden bahsetmezsek bi’ eksik kalırız! Hem açık hem de kapalı hizmet veren havuzlarda su aerobiği gibi su bazlı egzersizlere katılabilir, spor deneyimi yaşamanın keyfini sürebilirsiniz.

Jakuzilerden biraz daha büyük hazır dalma havuzları da SPA otellerinin bir diğer artısı! Dolaşım ve kas iyileşmesi için faydalı bu havuzlarda kullanılan az miktarda klor ile vücudunuzda yaratılan faydayı fark edebilirsiniz.

Tedavi edici uygulamaların ardından dinlenebileceğiniz sessiz ve dingin alanlarda içeceğinizi yudumlayabilir veya sağlıklı atıştırmalıklar ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Rahat mobilyaların ve yatıştırıcı aydınlatmanın kullanıldığı bu odalarda konforlu dekorasyonun tadını çıkarabilirsiniz.

Sporsuz asla diyenlerdenseniz spor salonu olanağı sunan SPA otelleri sizin için biçilmiş kaftan desek pek de abartmış sayılmayız. Hem ağırlık çalışabileceğiniz hem de spor rutininizi sürdürürken çeşitli derslere katılabileceğiniz bu salonlardan çoğunlukla ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Yoga ve meditasyon gibi ruhu dinlendiren çalışmaların önemi bütüncül beden iyiliği için büyük önem taşıyor şüphesiz! Bu uygulamaların yapılabileceği sakin ambiyansa sahip alanlarda zihin ve beden uyumunuzu maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz!

Vücudunuzu içsel olarak güzelleştirdiğiniz gibi dış görünüşünüzde de değişiklikler yapabilirsiniz. Bazı SPA otellerinde bulunan güzellik salonlarında saç kesimi, boyama ve şekillendirmenin yanında manikür ve pedikür gibi uygulamalardan yararlanabilirsiniz.

Kendinizi sağlıklı yaşama tamamen kaptırmaya ne dersiniz? Uzmanlardan beslenme ve sağlıklı yaşam danışmanlığı alarak seçimlerinizi şekillendirebilir, profesyonellerin desteklerini ve fikirlerini hayatınıza entegre edebilirsiniz.

Bol oksijenli açık havada derin bir nefes almak gibisi yok! Doğal ortamın tadını çıkarabileceğiniz bahçe, avlu ve teras gibi olanaklara sahip otellerde huzuru bulabilirsiniz.

Doğal kaplıcaların bulunduğu yerlerdeki bazı SPA otellerinde mineral bakımından zengin havuzlar olan termal banyolarda şifa bulabilirsiniz. Özellikle kas hastalıkları ve romatizma tedavisinde sonuç alabileceğiniz bu olanaklar ile yenilenmeye merhaba diyebilirsiniz.

SPA oteli olanakları nelerdir? sorusunun yanıtı yalnızca bunlarla bitmiyor! Bazı lüks otellerde karşılaşabileceğiniz kriyoterapi odalarında aradığınız tedavi yöntemine kavuşabilirsiniz. Vücudunuzu kısa süreliğine soğuk hasara maruz bırakarak hücrelerde şok yaratan tedaviyle sorunlu dokularınızı tedavi edebilirsiniz.

Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa‘nın bir üyesi olun, hayatınıza mutluluk katın!

SPA Otelleri Nerede Var?

Ülkemizde sağlık turizminin epey popüler bir hale gelmesiyle SPA hizmeti odaklı otellerin de sayısı hayli artmış durumda! Tatil rotanızda yeni deneyimler yaşamak varsa, sizin için bazı seçenekleri sıraladık! Peki SPA otelleri nerede var?

Titanic Luxury Collection Bodrum ile başlayalım! Lüks sıfatıyla tanımlayabileceğimiz bu otelin muhteşem Ege Denizi manzarası ile büyülenebilirsiniz! Türk hamamı, masaj ve sağlıklı yaşam terapileri dahil olmak üzere çeşitli SPA uygulamalarını deneyimleyebilirsiniz.

Diğer bir seçenek ise Pine Bay Holiday Resort Hotel! Aydın’ın en popüler tatil beldelerinden olan Kuşadası’nda konumlanan bu otelde kapsamlı bir sağlıklı yaşam deneyimi bulabilir, yenilenmenin tadını çıkarabilirsiniz.

İzmir’in kaplıca bölgesinde yer alan Ilıca Spa & Thermal Resort Hotel’de Ege kıyı şeridinin eşsiz havasını hissedebilirsiniz. Çevre dostu tesiste dingin bir atmosfer ve sağlıklı yaşam için bütünsel bir yaklaşımı kucaklayabilirsiniz.

SPA oteli nerede var? sorusunu cevaplamaya devam edelim! SPA oteli tatili için Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde konumlanan Laguna Thermal Resort & Spa‘yı tercih edebilirsiniz. Termal suyun iyileştirici etkisinden tam anlamıyla faydalanabilir, romatizma ve cilt hastalıkları gibi fiziksel rahatsızlıklarınızı iyileştirmenizin yanında ruhsal olarak da dinlenebilirsiniz.

En çok tercih edilen termal tatil otellerinin başında gelen Laguna Thermal’in odalarında bulunan Türk hamamı ile termal suyu istediğiniz saatte kullanabilirsiniz. Banyonuzun yalnızca size özel olmasıyla yaşanabilecek hijyen sorunlarının önüne geçebilir, termal sudan gönül rahatlığıyla faydalanabilirsiniz.

Siz de hemen Üye Hizmetleri Formu‘nu doldurarak Laguna Thermal Resort & Spa’da rezervasyonunuzu şimdi belirleyebilirsiniz. Mevsim fark etmeksizin istediğiniz an misafirimiz olabilir, tüm hizmetlerimizden Doğal Şehir Sındırgı’nın muhteşem tabiatında yararlanabilirsiniz!

Otelimizle ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa’nın Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya siz de hemen şimdi misafir olun!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top