Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

Doğa Tatilinde Nerede Kalınır? 2023 Yaz Maceranızı Yaratın!

Doğa tatilinizde kalacağınız yer seçimini tercihlerinize ve yaşamak istediğiniz deneyimlere göre şekillendirebilirsiniz! Aradığınız doğa deneyiminin türünü ve düşündüğünüz destinasyonları göz önünde bulundurabilirsiniz. Nihai karara varmadan önce az da olsa yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, doğa tatilinde nerede kalınır? ve doğa tatili nasıl yapılır? sorularını sizin için yanıtladık. Hazırsanız, başlayalım! Peki doğa tatilinde nerede kalınır?

Doğa tatili denildiğinde birçok kişinin aklına gelen ilk seçeneğin kamp olduğu su götürmez bir gerçek! Araba kampı, çadır kampı veya sırt çantalı gezi kampı gibi seçenekler arasından size ve hayat tarzınıza uyan tatili planlayabilirsiniz. Çatısız yapısı sayesinde gökyüzü ile bütünleşme imkanı sunan kamp tatilinde uyumadan önce yıldızları izleyebilir, doğal yaşamın güzelliğine bir kez daha hayran kalabilirsiniz.

Çatısız rahat edemem diyenlerdenseniz kulübede konaklamayı düşünebilirsiniz. Kır evinde pastoral bir deneyim yaşayabileceğiniz kulübe konaklamasında doğayla iç içe olmaya devam edebilir ve aynı zamanda sadece size tahsis edilmiş bir evde yaşamanın keyfini sürebilirsiniz.

Lüks bir deneyimin yanında şehir yaşamının olumsuz etkilerini en aza indiren ekolojik tatil köyleri veya orman evlerinde huzurlu bir tatile merhaba diyebilirsiniz. Ekolojik tatil köylerinde genellikle çevreye sorunsuz bir şekilde uyum sağlamış insan yapımı fakat doğal yapılar bulabilir, rehberli turlar ve etkinliklere katılabilirsiniz.

Şu an yetişkin birçok kişinin çocukluk hayalinin ağaç evde yaşamak olduğunu tahmin ediyoruz. Öyleyse hayallerinizi şimdi gerçekleştirmeye ne dersiniz? Eşsiz bir doğa tatili deneyimi için ağaç evde kalmayı düşünebilirsiniz. Rahat ve gözlerden uzak bir konaklamanın keyfini çıkarırken gökyüzüne yakın olmanın keyfini sürebilirsiniz.

Glamping terimini duymuş muydunuz? İngilizce’deki glamorous (göz alıcı) ve camping (kamp yapmak) kelimelerinin birleşiminden oluşan bu yeni doğa tatili trendi ile kamp yapma deneyimini otel olanaklarıyla birleştirebilirsiniz. Konforlu yataklar, ev eşyaları ve hatta bazen özel banyolarla donatılmış çadırlarda kalmak için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Ulusal veya milli park ziyaret ediyorsanız, alan içerisinde pansiyon olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ormanlık alanda konumlanmış bu evlerde genellikle muhteşem manzaralara tanıklık edebilir ve yürüyüş parkurlarında kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Son zamanlarda yüksek popülariteye sahip bungalovları yakın markaja alabilir, en az tatil deneyiminiz kadar sosyal medya paylaşımlarınızı da genişletebilirsiniz. Sahil kenarındaki bu konaklama birimlerinde plaja kolayca ulaşım sağlayabilir, çeşitli su aktivitelerine katılabilirsiniz.

Dağ havası bir başka diyenlerdenseniz dağlık bölgelerde yer alan kır evleri veya kulübeleri kalmayı düşünebilirsiniz. Nefesinizi tazeleyen büyüleyici manzaralar eşliğinde yürüyüş ve kayak yapmanın keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

Siz de şimdi benzersiz bir doğa tatili deneyimini Laguna Thermal Resort & Spa’da yaşayabilirsiniz. Bütçenize uygun kiralayabileceğiniz veya satın alabileceğiniz daire ve villalarımızda konforlu ve huzurlu bir tatile merhaba diyebilir, otel olanaklarımızın tadını çıkarabilirsiniz!

Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa‘nın bir üyesi olun, hayatınıza mutluluk katın!

Doğa Tatili Nasıl Yapılır?

Doğa tatili yapma isteğiniz ne kadar yüksek olursa olsun, plan ve programa ihtiyacınız olduğuna hiç şüphe yok! Gençleştirici ve tatmin edici bir tatil deneyim yaşamanıza olanak tanıyan bu tazeleyici tecrübeye merhaba demeden önce göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktaları sizin için sıraladık. Peki doğa tatili nasıl yapılır?

İşe öncelikle hedefinizi belirlemekle başlayabilirsiniz. Doğa tatili denildiğinde seçeneklerinizi geniş tutabilirsiniz. Dağlar, kumsallar, ormanlar ve hatta çöller keşfedilmek için sizi beklediğini unutmayın! İşte tam da bu sebeple aradığınız doğa deneyimini sunan potansiyel destinasyonları araştırabilirsiniz.

Doğa tatilinizi bütçenize göre ayarlayabilirsiniz. Ulaşım, konaklama, aktiviteler ve yemekler için ne kadar harcamak istediğinizi ve harcayabileceğinizi belirleyebilirsiniz. Böylece finansal durumunuz için ortalama bir fiyat çıkarabilirsiniz. Bazı uzak veya özel doğa destinasyonlarının daha pahalı olabileceğini aklınızda bulundurabilirsiniz.

Seyahat tarihlerinizi planlayabilirsiniz. Hava durumu, av sezonu ve yoğun turist sezonlarına göre seçtiğiniz yeri ziyaret etmek için yılın hangi zamanının en iyi olduğunu göz önünde bulundurabilirsiniz.

Rezervasyonunuzu önceden ayarlamaya özen gösterebilirsiniz. Konaklama biriminizin kamp, kulübe veya pansiyon mu yoksa tatil köyü mü olacağına karar verdikten sonra geç kalmadan yerinizi ayırtabilirsiniz. Özellikle yoğun sezonlarda tercih ettiğiniz konaklama yeri hemen dolabileceğinden dikkatli olmaya özen gösterebilirsiniz.

Bavulunuzu itinayla hazırlayabilirsiniz! Gideceğiniz yerin iklimine ve yapacağınız aktivitelere uygun giysi ve eşyalarınızı yanınıza alabilirsiniz. Yürüyüş botları, yağmurluklar, mayolar ve sinek kovucular bu noktada sizin için biçilmiş kaftan desek pek de abartmış sayılmayız! Kamera ve dürbün ile doğal yaşamı gözlemleyebilir, ilk yardım çantası ve ilaçlar gibi temel ihtiyaçlar ile tatilinizi sorunsuz tamamlayabilirsiniz.

Yapacağınız etkinlikleri önceden planlayabilirsiniz. Doğa yürüyüşü, vahşi yaşamı izleme, kanoyla gezme veya sadece doğal manzaranın tadını çıkarma gibi aktiviteleri nerede gerçekleştirebileceğinizi önceden araştırabilirsiniz. Doğa tatili yapacağınız bölgede herhangi bir rehberli tur varsa iletişime geçebilirsiniz.

Tatiliniz sırasında doğayla tamamen bütünleşmek ve kendinizi tamamen tabiatın huzuruna kaptırmak için elektronik cihaz kullanımınızı sınırlandırabilirsiniz. Zamanınızı rahatlamak ve meditasyon yaparak değerlendirebilirsiniz.

Her şeyden önce güvenlik! Uzak bölgelere gidiyorsanız, yakınınız olan birine seyahat planınızı ve beklenen dönüş zamanınızı bildirebilir, kendinizi korumaya alabilirsiniz.

Doğa tatilinizin manzaralarını, seslerini ve duygularını hatırlamak için bol bol fotoğraf çekebilir ve deneyimlerinizi günlüğünüze kaydedebilirsiniz. Böylece güzel anılarınıza her an ulaşabilir, yaşadığınız mutluluğu tekrarlayabilirsiniz.

Doğa tatillerinin sunduğu rahatlama, kendini keşfetme ve yenilenme fırsatını değerlendirebilirsiniz. Deneyimlerinizi ve bunların sizi nasıl etkilediğini düşünmek için zaman ayırabilirsiniz. Yoga veya meditasyon ile anda var olabilir, kendinizi akışa bırakabilirsiniz.

Doğaya saygı duymayı unutmayın! Çevre üzerindeki etkinizi en aza indirmek için tüm çöpleri toplayabilir, hiçbir canlıya zarar vermemeye özen göstererek tatilinizi tamamlayabilirsiniz. Kamp, ateş ve diğer açık hava etkinlikleriyle ilgili yerel düzenlemelere ve kurallara dikkat edebilirsiniz.

Doğa tatili nasıl yapılır? sorusunun yanıtı bunlarla sınırlı değil elbette! Doğa tatilinin amacının dışarıyla bağlantı kurmak, gevşemek ve doğal dünyadan ilham almak olduğunu hatırlatalım. Seyahatinizi tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre düzenleyebilir ve doğanın sizin için hazırladığı beklenmedik maceralara açık olmanın hazzını yaşayabilirsiniz!

Siz de hemen Üye Hizmetleri Formu‘nu doldurarak Laguna Thermal Resort & Spa’da rezervasyonunuzu şimdi belirleyebilirsiniz. Mevsim fark etmeksizin istediğiniz an misafirimiz olabilir, tüm hizmetlerimizden Doğal Şehir Sındırgı’nın muhteşem tabiatında yararlanabilirsiniz!

Otelimizle ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa’nın Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya siz de hemen şimdi misafir olun!

Siz de unutulmaz bir yaz için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime geçebilirsiniz! Laguna Thermal Resort & Spa’da evinizin konforundan farksız unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top