Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

Sevgililer Günü’nde Romantizmin Hakkını Veren 1001 Aktivite!

Şubat ayının romantizm dozu dillere destan! Sevgililer Günü’nü içinde barındıran bu aşk dolu dönemde hayatınızdaki en özel insanla aşkınızı tazelemenin ve tutkunuzu yeniden alevlendirmenin birçok yolu var desek pek de abartmış sayılmayız! İşte tam da bu nedenle size rehberlik etmesi amacıyla Sevgililer Günü’nde Romantizmin Hakkını Veren 5 Aktivite! başlıklı yazımızda Sevgililer Günü’nde ne yapılır? ve Sevgililer Günü’nde nereye gidilir? sorularını mercek altına aldık. Hazırsanız, işte başlıyoruz!

Sevgililer Günü’nde Ne Yapılır?

Sevgililer Günü’nde partnerinizle birlikte romantik anlar yaratmaktan daha özel ne olabilir ki! Birlikte geçireceğiniz bu günde partnerinizle yakınlığınızı güçlendirebilir, gelecek için kalıcı anılar oluşturabilirsiniz. İşte tam da bu nedenle bazı romantik fikirleri sizin için sıraladık. Peki Sevgililer Günü’nde ne yapılır?

Kış mevsimi soğuk olsa da Şubat’ın bazı günlerinde sıcak havayı yakalayabilir veya aşkınızın ateşinin sizi ısıtmasına izin verebilirsiniz. Sahiller tüm sakinliğiyle sevginize şahit olmayı beklerken en sevdiğiniz atıştırmalıklar ve içeceklerle dolu bir piknik sepeti hazırlayabilir, gün batımı eşliğinde pikniğin keyfini çıkarabilir, gözlerinizin içine bakarak birbirinize aşkınızı ilan edebilirsiniz.

Manzaralı yürüyüşler için sahil kenarlarını veya milli parkları tercih edebilirsiniz. Şanslıysanız, kar yağarken el ele yürümenin keyfini çıkarabilir, romantik bir doğa macerasına kendinizi kaptırabilirsiniz.

Şehirden uzaklaşabilir, kaostan uzakta sakin bir nokta seçebilirsiniz. Yapay ışıklar azalacağından gökyüzündeki yıldızları izleyebilirsiniz. Yanınıza bir teleskop alabilir, battaniyenin üzerine uzanabilir ve takımyıldızlar hakkında konuşabilirsiniz. Birlikte hayal kurabilir, kayan bir yıldız gördüğünüzde ömür boyu birlikte olmayı dileyebilirsiniz!

Yıldızları izlediniz, peki gün doğumu veya gün batımına da birlikte tanık olmaya ne dersiniz? Birlikte güneşin doğuşunu izlemek için Sevgililer Günü’nde erken kalkabilir veya gün batımının tadını çıkarmak için rahat bir yer bulabilirsiniz. Yanınıza en sevdiğiniz içeceklerinizi alabilir, gelecek hayatınız hakkında ortak hayaller ve planlar kurabilirsiniz.

Klasik ama çok romantik! Evet, mum ışığında akşam yemeğinden bahsediyoruz! Romantik bir restoranda masa ayırtabilir, her zaman gitmeyi planladığınız o harika yerde hayalini kurduğunuz menüyü deneyimleyebilirsiniz. Evinizde veya balkonunuzda sevgi dolu ellerinizden çıkmış bir masa hazırlayabilir, son dokunuş olarak mumları yakabilirsiniz.

En az mum ışığında yemek kadar romantik bir fikrimiz daha var! Birlikte yemek yapabilirsiniz. Böylece hem lezzetli hem de eğlenceli anlara kucak açabilir, hiç denemediğiniz bir yemek yapma macerasına atılabilirsiniz!

Sevgililer Günü’nde ne yapılır? sorusunun yanıtları yalnızca bunlarla sınırlı değil! Birlikte seyahate çıkabilirsiniz.Daha önce hiç gitmediğiniz bir şehri tercih ettiyseniz sokakları, mimariyi, sanatı ve kültürü birlikte keşfedebilir; kilometrelerce yürümenin tadını çıkarabilirsiniz. Türkiye’nin ve dünyanın en güzel şehirlerinde birlikte iz bırakabilir, torunlarınıza bile anlatabileceğiniz ortak anılar yaratabilirsiniz.

Tarihi yerleri ziyaret edebilir, birlikte yeni şeyler öğrenmenin tadına varabilirsiniz. Müzeleri ziyaret edebilir, farklı kültürleri tanıyabilirsiniz.

Heyecan seven bir çiftseniz, macera aktiviteleri sizin için biçilmiş kaftan diyebiliriz! Yamaç paraşütü deneyimlemeyi veya sıcak hava balonu gibi aktiviteleri yapmayı düşünebilir, kalp atışlarınızın aynı anda hızlanmasına neden olabilirsiniz.

Nereye giderseniz gidin, yanınıza fotoğraf makinenizi almayı unutmayın! Böylece anılarınızı kalıcı kılabilir, romantik pozlarla aşkınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Farklı arka planlarda yeni pozlar deneyebilir, anılar yaratmanın eğlenceli yollarını keşfedebilirsiniz.

Hareketin dozunu artırmaya ne dersiniz? Birlikte dans etmek için canlı müzik olan yerel yerleri radarınıza alabilir, partnerinizle romantik figürlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Birbirinize aşk mektupları yazabilirsiniz. İçten düşüncelerinizi ve hislerinizi kağıda dökebilir, aşkınızı kelimelerle ölümsüzleştirebilirsiniz. Daha sonra yazdıklarınızı birbirinize okuyabilir, bir kez daha aşık olmanın heyecanına kapılabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde ne yapılır? sorusunun sadece bunlarla bitmiyor elbette!Birlikte rahatlamak ve gevşemek için çiftlere özel bir masaj veya SPA günü rezervasyonu yapabilirsiniz. Türk hamamı ve sauna gibi hizmetlerden faydalanabilir, ardından sağlıklı içeceklerle hem fiziksel hem de ruhsal modunuzu tamamen yükseltebilirsiniz.

Siz de şimdi partnerinizle benzersiz bir tatil deneyimini Laguna Thermal Resort & Spa’da yaşayabilirsiniz. Lüks otel olanaklarımızın tadını çıkarabilir, aşkınız için unutulmaz anılar yaratmanın keyfini yaşayabilir!

Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa‘nın bir üyesi olun, hayatınıza canlılık katın!

Sevgililer Günü’nde Nereye Gidilir?

Her ne kadar Sevgililer Günü soğuk havalara denk geliyor olsa da artık mevsimlerin değiştiği bir gerçek! İşte tam da bu nedenle Sevgililer Günü’nde gidebileceğiniz alternatiflerin sınırı yok desek pek de abartmış sayılmayız! Nispeten serin günlerde aşkınızın sıcaklığıyla ısınabileceğiniz gibi, güneşli günlerde ise gezip eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz. Hem yurtiçi hem de yurt dışında romantik destinasyonları radarınıza alabilir, birlikte keşfetmenin heyecanını yaşayabilirsiniz. Peki Sevgililer Günü’nde nereye gidilir?

Türk Rivierası’nda masmavi bir tura çıkabilirsiniz. Ege ve Akdeniz sahil şeridini kapsayan bu bölgede İzmir, Antalya ve Muğla gibi şehirlerin en güzel plajlarını ve berrak sularını keşfedebilir, masmavi dalgaların mis kokusuyla büyülenebilirsiniz. Dünyanın en uzun yürüyüş parkurlarından biri olan Likya Yolu’nda yürüyüşe çıkabilir, muhteşem manzaralara hayran kalabilirsiniz. Antik kentleri ziyaret edebilir; yerel restoranlarda Türk kahvaltısı, çökertme kebabı ve çöp şiş gibi yemekler ile ziyafete merhaba diyebilirsiniz.

Romantik ve otantik bir aşk macerası için Ağrı’yı radarınıza alabilirsiniz. Türkiye’nin en yüksek zirvesi olan Ağrı Dağı’na yürüyüş yapabilir, birlikte zirveye çıkmanın başarısını beraber hissedebileceğiniz gibi nefes kesen manzaraları partnerinizle deneyimleyebilirsiniz. İshak Paşa Sarayı, Şoşik Kalesi, Üç Kilise ve Doğubeyazıt Kalesi gibi keşfedilmeyi bekleyen birçok noktaya sahip Ağrı’da unutamayacağınız bir tatile kucak açabilirsiniz. Doğu Anadolu mutfağını deneyimleyebileceğiniz Ağrı’da Abdigör köftesi, Gösteberg buğulama, haşıl, hengel, erişte ve kuymak gibi farklı lezzetleri partnerinizle deneyimleyebilir, favorinizi seçebilirsiniz.

Mısır’ın masmavi yüzü Şarm El-Şeyh’e tatil planlayabilir, Kızıldeniz Rivierasını keşfedebilirsiniz. Partnerinizle birlikte tüplü dalış yapabilir, rengarenk balıklar ve mercanlar arasında rüya gibi bir denizaltı yolculuğuna çıkabilirsiniz. Birbirinden lezzetli balıklar ve kabuklu deniz ürünleriyle romantik akşam yemeklerinizi ziyafete dönüştürebilir, doğal aromaya sahip kahve ve nargile çeşitlerini deneyimleyebilirsiniz. Kasım ayında 25-30 derece civarında seyreden ılıman havada güneşli günlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Birbirinize olduğu kadar modaya da aşık bir çiftseniz, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan Milano’da birbirinden ünlü tasarımcılardan alışveriş yapabilir, ortak zevklerinizle romantizmi buluşturabilirsiniz. Avrupa mimarisiyle görenleri büyüleyen Milano’da Duomo Katedrali, Galleria Vittorio Emanuele II, Santa Maria delle Grazie Bazilikası, La Scala Opera Binası ve Sforzesco Şatosu gibi yapıları ziyaret edebilir, geleneksel İtalyan mutfağını deneyimlemek için Trattoria adı verilen küçük restoranlara gidebilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde nereye gidilir? sorusunun yanıtları yalnızca bunlarla bitmiyor elbette! Doğal Şehir unvanıyla gidenleri eşsiz tabiatına hayran bırakan Balıkesir’in saklı cenneti Sındırgı’yı Sevgililer Günü rotanıza dahil edebilirsiniz. Özellikle şifalı termal suyuyla tatilini sağlık turizmi çerçevesinde şekillendiren çiftler için biçilmiş kaftan olan bu şirin ilçede yer alan otellerde SPA, masaj, yüz ve cilt bakımı gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Şerif Paşa Meydanı, Güreş Evi, Zindan Kayalıkları, Cüneyt Köprüsü gibi kültürel ve tarihi lokasyonları keşfedebilir; keyifli bir tatile merhaba diyebilirsiniz.

Otelimizle ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa’nın Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya siz de hemen şimdi misafir olun!

Siz de unutulmaz bir Sevgililer Günü için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime geçebilirsiniz! Laguna Thermal Resort & Spa’da evinizin konforundan farksız unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top