Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

2024’ü Yurt Dışında Karşılayabileceğiniz Popüler Destinasyonlar!

Yeni yıl için gün saymaya başladık! Her yer ışıl ışıl renklerle çevrelenmişken bu büyülü zamanın herkes üzerinde yenileyici ve heyecan verici bir etkisi var şüphesiz… Çoğumuzun aşina olduğu ‘’yeni yıla nasıl girersen öyle geçer’’ sözünün hakkını verir şekilde yeni yılı yeni bir yerde karşılama isteği ise hiç de şaşırtıcı değil. Siz de 2024 ile birlikte adrenalin yükseltici maceralara atılmayı ve tutkulu heyecanları yılın ilk gününde karşılama arzusundaysanız, yeni yılı farklı bir şehirde veya ülkede karşılayabilirsiniz.

Hem de yurtiçi veya yurt dışı fark etmeksizin, çeşitli destinasyonları rotanıza ekleyebilirsiniz. İşte tam da bu nedenle Yurt Dışında 2024’ü Karşılayabileceğiniz Popüler Destinasyonlar! başlıklı yazımızda yeni yıl yurt dışında nerede kutlanır? sorusunu sizin için yanıtladığımız bir yeni yıl rehberi hazırladık. Hazırsanız, işte başlıyoruz! Peki yeni yıl yurt dışında nerede kutlanır?

Bir Kış Masalı: İsviçre

Alp Dağları’nın eteklerinde konumlanan ve doğal güzellikleri ile turistleri büyüleyen İsviçre’de yeni yılı karşılayabilir, büyülü bir kış masalı içerisinde 2024’e merhaba diyebilirsiniz. Özellikle dağ ve kayak tatili tutkunu ziyaretçiler için biçilmiş kaftan diyebileceğimiz İsviçre’de rüya gibi bir yılbaşı geçirebilirsiniz. Ocak ve şubat aylarında göz kamaştırıcı bir beyazlığa bürünün Zürih ve Cenevre’de rengarenk yılbaşı süslemelerinin arasında yürümenin keyfini çıkarabilirsiniz.

İsviçre’nin kültür başkenti olarak anılan Zürih’te Old Town olarak bilinen Altstadt’ta konaklayabilir, Grossmünster Kilisesi ve St. Peter’s Kilisesi gibi yapıları ziyaret edebilir, Çin Bahçesi ve Lindenhof Tepesi’nde yürüyüş yapabilirsiniz. Mimarisi ve doğası ile eşsiz bir yere sahip olan Cenevre’de St. Pierre Katedrali, Jet D’eau, Birleşmiş Milletler Binası ve Reform Anıtı ve Reform Müzesi’ni gezebilir; 2024 yeni yılı Neuve Meydanı’nda kalabalığın içinde karşılayabilirsiniz.

Hayallerin Şehri: Roma

Avrupa’nın en çok turist çeken şehirlerinden biri olma unvanına sahip Roma’nın yeni yıl zamanlarında da popülaritesinden hiçbir şey kaybetmediğini ve hatta üzerine eklediğini söylesek pek de abartmış sayılmayız. Dar sokaklar ve küçük meydanlardan oluşan meşhur Via del Corso isimli ana caddede yeni yılı karşılayabilir, havai fişekler altında eğlencenin dozunu kalabalık içerisinde artırabilirsiniz. İtalya’da bir yeni yıl ritüeli olan geleneksel cenone isimli yemeği yiyebilir, ülkenin kültürüne ayak uydurabilirsiniz.

Roma tatilinizi yalnızca 2024 yılının ilk günüyle sınırlı tutmayıp bu güzel şehirdeki tatil deneyiminizi zamana yaymayı planlıyorsanız Roma’nın simgesi konumundaki Kolezyum’u ziyaret edebilir, Trevi veya ülkemizde bilinen adıyla Aşk Çeşmesi’ne para atıp dilek dileyebilir, İspanyol Merdivenleri’nde fotoğraf çektirerek anılarınızı ölümsüzleştirebilir, Pantheon’un tarihi yapısıyla büyülenebilirsiniz. Farklı bir turistik deneyim için rotanızı ilginç ve biraz da ürkünç eserlerin sergilendiği Santa Maria Kilisesi’ne çevirebilirsiniz.

Görkemli Bir Yılbaşı: Prag

Kış aylarındaki güzelliği dillere destan Prag, yeni yıl için tercih edebileceğiniz popüler rotalar arasında! Bembeyaz manzarası ve ışıltılı caddeleriyle benzersiz bir 2024 yılbaşı deneyimi yaşayabileceğiniz bu şehirde, 2024’e görkemli bir merhaba diyebilirsiniz. Aralık sonu ve ocak ayı Prag’ın en soğuk zamanları olsa da bavulunuzu en kalın kıyafetlerinizle hazırlayabilir, Prag’ın bembeyaz kar manzarasıyla bezeli atmosferinin tadını çıkarabilirsiniz.

Old Town yani Eski Kent Meydanı’ndaki yılbaşı kutlamalarına katılabilir, kent manzarasını kaplayan havai fişek gösterileri altında yeni yıla görkemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Tatilinizi uzatmayı planlıyorsanız, ocak ayında gerçekleştirilen Prag Kış Müzik Festivali’ne katılabilirsiniz. Ayrıca Astronomik Saat Kulesi, Prag Kalesi ve Charles Köprüsü gibi yapıları ziyaret ederek tatilinizi bir kültür seyahatine dönüştürebilirsiniz.

Benzersiz Bir Deneyim: Londra

Yeni yıl yurt dışında nerede kutlanır? sorusunun yanıtları yalnızca bunlarla sınırlı değil elbette! İngiltere’nin başkenti Londra’da 2024 yeni yılı karşılamak hem kültür hem de eğlence vadeden eşsiz bir deneyim olarak öne çıkıyor! Huzurlu bir yılbaşı geçirmek arzusundaysanız Thames Nehri etrafında konumlanan restoranlarda rezervasyon yaptırabilir, Noel için özel oluşturulmuş İngiliz mutfağına özgü yemekleri içeren menülerin tadını çıkarabilirsiniz.

Kalabalıkların arasına karışmak ve eğlencenin dozunu artırdığınız bir yılbaşı geçirmek istiyorsanız London Eye’da gezintiye çıkabilir, şehrin ışıklarına hayran kalabilirsiniz. Açık havada bir kutlamaya katılmak istiyorsanız İngiltere’nin geleneksel yemeği balık ve patates kızartması eşliğinde Hyde Park’ın serin havasında yeni yılı kutlayabilirsiniz. Tatilinizi Ocak ayına uzatmayı düşünüyorsanız Londra Sanat Fuarı’na katılabilir; Big Ben, Westminster Sarayı ve Buckingham Sarayı gibi yapıları ziyaret edebilir; British Museum’daki sanat eserlerini inceleyebilirsiniz.

Siz de hemen Üye Hizmetleri Formu‘nu doldurarak Laguna Thermal Resort & Spa’da rezervasyonunuzu şimdi belirleyebilirsiniz. Mevsim fark etmeksizin istediğiniz an misafirimiz olabilir, tüm hizmetlerimizden Doğal Şehir Sındırgı’nın muhteşem tabiatında yararlanabilirsiniz! Üyemiz olarak RCI ayrıcalıklarından yararlanma fırsatı yakalayabilir, rotanızı kolayca yurt dışına çevirebilirsiniz.

Otelimizle ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa’nın Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya siz de hemen şimdi misafir olun!

Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa‘nın bir üyesi olun, hayatınıza mutluluk katın!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top