Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

Kasım Ara Tatilinde Ailenizle Değerlendirebileceğiniz 5 Tatil Önerisi!

En az çocuklar kadar ebeveynleri de heyecanlandıran kasım ara tatiline yalnızca birkaç adım uzaktayız! Anı biriktirme açısından eşsiz bir fırsat olan bu sonbahar molasında kasım ayını unutulmaz kılabilir, uzun yıllar sonra bile hatırlayacağınız keyifli vakitleri ailenizle paylaşabilirsiniz. Siz de ‘’her şey ailemle güzel’’ diyenlerdenseniz, tatilinizi hafta sonu ile birleştirebilir, 9 günlük kocaman bir tatile kucak açabilirsiniz. Tatil fikrinin cazibesine çoktan kapıldıysanız, kasım ara tatilinde aileyle ne yapılır? ve kasım ara tatilinde aileyle nereye gidilir? sorularını cevapladığımız rehber niteliğindeki Kasım Ara Tatilinde Ailenizle Değerlendirebileceğiniz 5 Tatil Önerisi! başlıklı yazımızı sizin için hazırladık! Hazırsanız, işte başlıyoruz!

Kasım Ara Tatilinde Aileyle Ne Yapılır?

Sonbaharın dökülen yapraklarıyla ve hafif havasıyla aile tatili için harika bir zaman olduğunu söylesek pek de abartmış sayılmayız. Özellikle derslere ufak bir mola vermek isteyen çocuklar ve bu küçük arada kendileri de dinlenmek isteyen ebeveynler için biçilmiş kaftan kasım ara tatilinde sonbahar mevsimine özgü aktivitelerin tadını çıkarabilirsiniz. İşte tam da bu sebeple kasım ara tatilinde neler yapabileceğinize dair bazı fikirleri sizin için sıraladık! Peki kasım ara tatilinde aileyle ne yapılır?

Kurumuş yaprakların büyüsüne kapılmaya ne dersiniz? Ülkemizde görülen ağaç türünün tam tamına 184 sayısına ulaştığını düşünürsek, her nerede olursanız olun, ailenizle bir orman gezisi planlayabilirsiniz. Böylece yeşil, kahverengi, turuncu ve sarı renklere sahip yaprakları toplayabilir, doğanın renklerine tanık olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Milli parkları ziyaret edebilir, muhteşem manzaraları seyre dalabilirsiniz. Edirne’den Kars’a tam 48 milli parka sahibiz! Bu da demek oluyor ki, ailenizle rotanızı milli parklar üzerinden çizebilir, hem doğal hem de kültürel bir tatile merhaba diyebilirsiniz. Ailenizle yürüyüş yapabilir, farklı hayvan türlerini ilk defa görebilir, fotoğraf albümlerinize harika kareler ekleyebilirsiniz.

Kamp yapmayı kim sevmez ki! Bir de mevsim sonbaharsa! Doğanın tam kalbinde ateş yakabilir, serin sonbahar havasında içinizi ısıtırken temiz havanın ciğerlerinizi tazelemesine izin verebilirsiniz. Ormanda vakit geçirirken hem ailenizle hem de doğayla bağ kurmanın harika yollarını keşfedebilirsiniz.

Mevsim her ne kadar sonbahar olsa da karlı havalı özleyen ailelerdenseniz, dağ kaçamağı yaparak kış mevsimini erkenden getirebilirsiniz. Uludağ, Bolu ve Kars gibi yüksek şehirlerimizde bulunan otelleri radarınıza alabilir, kayak tatilinde eğlencenin dozunu artırabilirsiniz.

Sonbahar festivallerine katılabilir, hem ara tatilinizi kültürel dokunuşlarla renklendirebilirsiniz. Bu festivallerde canlı müzik, yemek, oyunlar ve el sanatları gibi aktivitelere katılabilir, siz ve ailenizin hobilerine yönelik eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Tarihi yerleri ziyaret edebilir, önemli yerleri keşfedebilirsiniz. Antik kentler ve kalıntılar arasında dolaşırken geçmişin büyüsüyle zamanı hızlandırabilir, tatil yaptığınız bölgenin tarihi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Perge, Termessos ve Patara gibi antik kentleri radarınıza alabilirsiniz.

Aile dostu tatil köyleri birçok ailenin favorileri arasında! Her şey dahil konseptleri, çocuk kulüpleri, spa bakımları ve açık hava maceraları gibi aktiviteler ile tüm aile üyeleri için eğlence fırsatı sunanbu otellerde kaliteli vakit geçirebilir, ilgi alanlarınıza uygun planlamalar yapabilirsiniz.

Aile dostu oteller hakkında daha fazla bilgi almak için Aile Dostu Oteller: 2023 Yazında Rahatlatıcı Bir Tatil başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz!

Yaz bitmiş olsa da tekne turları sonbaharda da görsel şölen sunmaya devam ediyor! Bir göle, nehre veya kıyı bölgesine yakınsanız hem yüzebilir hem de sonbahar manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz!

Gidiş ve dönüş yolculuklarınızı ağırdan alabilir, bunun için tren yolculuğunu tercih edebilirsiniz. Genellikle muhteşem sonbahar manzaraları sunan tren seçeneğiyle doğanın tüm renklerine tanık olabilirsiniz.

Fotoğrafçılık gezileri düzenleyebilir, farklı kareler yakalamak için çeşitli yerlere gidebilir, tatil rotanızı genişletebilirsiniz. Güzel sonbahar manzaralarının, vahşi yaşamın ve ailenizin fotoğraflarını çekerek kasım ara tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz.

Kasım ara tatilinde aileyle ne yapılır? sorusunun yanıtları yalnızca bunlarla sınırlı değil elbette! Hazır havalar soğumaya başlamışken, ailenizle termal tatil köylerine gidebilir, hem eğlenceli hem de sağlıklı bir tatil geçirebilirsiniz. Rahatlayabileceğiniz, kitap okuyabileceğiniz, masa oyunları oynayabileceğiniz, masaj yaptırabileceğiniz ve doğa yürüyüşlerine çıkıp termal su şifasından faydalanabileceğiniz bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz!

Not: Herkesin unutulmaz ve keyifli bir sonbahar tatili geçirmesini sağlamak için aile üyelerinizin tercihlerine ve yaşlarına uygun aktiviteler planlamayı unutmayın!

Siz de şimdi ailenizle benzersiz bir tatil deneyimini Laguna Thermal Resort & Spa’da yaşayabilirsiniz. Alanında profesyonel kadrosuyla çocuklarınıza özel etkinliklerin düzenlendiği animasyonlar ile çocuklarınız eğlenceli vakit geçirirken siz de üstün otel olanaklarımızın tadını çıkarabilirsiniz!

Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa‘nın bir üyesi olun, hayatınıza canlılık katın!

Kasım Ara Tatilinde Aileyle Nereye Gidilir?

Kendinize ve aile üyelerinize belli başlı sorular sorarak tatil rotanızı oluşturabilirsiniz. Kasım ara tatilinizi yurtiçinde mi geçirmek istiyorsunuz yoksa yurt dışında mı? Ya da sakin bir yere mi gitmek istiyorsunuz yoksa eğlence dozu yüksek bir yer mi size daha çekici geliyor? Karar sürecinizi kolaylaştırabilmek adına sizin için bazı destinasyonları listeledik! Peki kasım ara tatilinde aileyle nereye gidilir?

Kapadokya

Peribacaları ve sıcak hava balonları ile meşhur Kapadokya’da gezip görebileceğiniz daha birçok seçenek var! Eşsiz manzaraların arka planda eşlik ettiği şehrin dokusunda kiliseleri ve yer altı şehirlerini ziyaret edebilir, volkanik oluşumları inceleyebileceğiniz gibi konaklama tercihinizi mağaralardan yana kullanabilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız! Kapadokya’da mağara otellerinde konaklayabilir, ailenizle unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Göreme Milli Parkı, Göreme Açık Hava Müzesi, Aynalı Kilise ve Uçhisar Kalesi gibi yerleri Gezilecek Yerler listenize alabilirsiniz.

Gaziantep

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi diyebileceğimiz Gaziantep’te ailenizle kültürel bir serüvene çıkabilirsiniz. Yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın da en eski şehirlerinden Gaziantep’te binlerce yıl öncesinden kalma tarihi hazinelere tanık olabilirsiniz. Özellikle Zeugma Mozaik Müzesi’nde yer alan eserleri yakından inceleyebilir, sesli rehber ile tüm detaylara hâkim olabilirsiniz. Bakırcılar Çarşısı’nda el sanatı ürünler satın alabilir, Gaziantep Kalesi’nden şehrin muhteşem manzarasını seyre dalabilirsiniz.

Paris

Ailenizin minik üyeleri yani çocuklarınız için biçilmiş kaftan diyebileceğimiz bir seçenek var şimdi sırada! Her ne kadar aşkın şehri olarak bilinse de, Disneyland’e ev sahipliği yapan Paris, çocukların en çok ziyaret etmek istediği şehirler arasında! Çocuğunuz en sevilen çizgi film karakterleri ve Disney prensesleri ile hayali bir yolculuğa çıkarken siz de kasım ara tatilinzde Eyfel Kulesi, Louvre Müzesi, Tuileries Bahçeleri gibi mutlaka görülmesi gereken sembol yerleri listenize alabilirsiniz.

Moskova

Dünyanın en soğuk şehirlerinden biri Moskova’da havalar iyice soğumadan tatil planlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz! Benzersiz Sovyet mimarisiyle görsel bir şölen sunan bu estetik şehirde göz alıcı yapıların büyüsüne kapılabilir, Kızıl Meydan’da yürüyüş yapabilirsiniz. Lenin’in mozolesi ve Aziz Vasil Katedrali gibi yapıları da bu meydanda görebilirsiniz. Kremlin Sarayı, Bolşoy Tiyatrosu, Gorky Parkı ve Arbat Caddesi de şehrin dokusunu tamamen hissedebileceğiniz sembol yerler arasında!

Sındırgı

Kasım ara tatilinde aileyle nereye gidilir? sorusunun yanıtları yalnızca bunlarla bitmiyor elbette! Doğal Şehir unvanıyla gidenleri eşsiz tabiatına hayran bırakan Balıkesir’in saklı cenneti Sındırgı’yı eylül tatil rotanıza dahil edebilirsiniz. Özellikle şifalı termal suyuyla tatilini sağlık turizmi çerçevesinde şekillendiren konuklar için biçilmiş kaftan olan bu şirin ilçede yer alan otellerde SPA, masaj, yüz ve cilt bakımı gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Şerif Paşa Meydanı, Güreş Evi, Zindan Kayalıkları, Cüneyt Köprüsü gibi kültürel ve tarihi lokasyonları keşfedebilir; keyifli bir tatile merhaba diyebilirsiniz.

Otelimizle ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa’nın Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya siz de hemen şimdi misafir olun!

Siz de unutulmaz bir yaz için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime geçebilirsiniz! Laguna Thermal Resort & Spa’da evinizin konforundan farksız unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top