Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

Aile Dostu Oteller: 2023 Yazında Rahatlatıcı Bir Tatil

Okullar kapandı, yaz tatili geldi! Birçok aile gibi siz de tatil seçeneklerinizi değerlendirmeye başlamış olabilirsiniz. Günlük hayatın stresinden uzaklaşmanızı sağlayacak rahatlatıcı bir tatil arayışındaysanız aile dostu otellerin tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. İşte tam da bu nedenle çocuklarıyla seyahat eden ailelerin ihtiyaçlarını ve konforunu ön planda tutan aile otellerini sizin için yakın markaja aldık! Peki aile dostu otellerin özellikleri nelerdir?

Aile dostu oteller, farklı büyüklükteki ailelerin konaklama ihtiyacına göre dizayn edilmiştir. Geniş odalar veya süitlerin bulunduğu bu otellerde, çocuklarınızın konforundan ödün verilmemesi için ilave yataklar veya çekyatlar da bulabilirsiniz.

Bebeğiyle seyahat eden bir aileyseniz bu otellerde genellikle beşik, mama sandalyesi, bebek küveti ve bebek koruma malzemeleri gibi çocuklara hitap eden olanaklardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca bazı otellerde malzemelere ek olarak bebek bakımı veya kreş gibi profesyonel hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

Güvenli girişler, çocuk kilitleri ve güvenlik kameralarıyla izlenen aile otellerinin çocuklu aileler için ideal özellikler sunduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca çocuklarınızın güvenli bir şekilde oynaması ve eğlenmesi için ayrılmış alanlar da bulabilirsiniz.

Bu otellerde genellikle yüzme havuzları (küçük çocuklar için sığ alanlar dahil), oyun alanları, oyun odaları veya çocukların faaliyetlerde bulunabileceği açık hava alanları gibi ailelere uygun bölümlerinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Aile dostu otellerin genellikle farklı zevklere ve diyet gereksinimlerine hitap etmek için çeşitli yemek seçenekleri sunduğunu belirtelim! Alerji veya sindirim sorunları yaşayan bir çocuğunuz varsa bu otellerde yer alan profesyonel mutfaklardaki sağlıklı ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.

Aile otellerinde çocuklar için film geceleri, yüz boyama etkinlikleri veya masal dinleme saatleri gibi eğlence seçenekleri gibi aktivitelere erişim sağlayabilir, tatilin eğlence dozunu artırabilirsiniz.

Bu otelleri genellikle her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz konumlarda bulabilirsiniz. Ailelerin ilgisini çekebilecek parkların veya çocuklar için uygun olan diğer ilgi çekici yerlerin yanı sıra toplu taşıma araçlarına, yakındaki süpermarketler ve eczaneler gibi olanaklara kolay erişim de aile dostu otellerin özellikler arasında!

İsminin hakkını taşımasıyla sıcak ve davetkar bir ortam yaratan bu otellerde çocuklu ailelerin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamaya hazır güler yüzlü ve yardımsever personeller ile iletişime geçebilirsiniz. Aile dostu otellerin özellikleri nelerdir? sorusunun yanıtı bunlarla sınırlı değil elbette! Çocuklarla seyahat eden ailelerin her zaman dakik olamayacağının farkında olan bu oteller esnek check-in/check-out saatleri sunabilir, özel taleplerinizi karşılayabilir ve bir ailenin konaklaması sırasında ortaya çıkan beklenmedik durumlara çözüm sağlayabilirler.

Siz de şimdi ailenizle benzersiz bir tatil deneyimini Laguna Thermal Resort & Spa’da yaşayabilirsiniz. Alanında profesyonel kadrosuyla çocuklarınıza özel etkinliklerin düzenlendiği animasyonlar ile çocuklarınız eğlenceli vakit geçirirken siz de üstün otel olanaklarımızın tadını çıkarabilirsiniz!

Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa‘nın bir üyesi olun, hayatınıza canlılık katın!

Aile Dostu Oteller Olanakları Nelerdir?

Aile dostu oteller, çocuklu ailelerin ihtiyaç ve tercihlerini karşılamak üzere tasarlanmış çeşitli olanaklar sunuyor. Aile dostu otellerde bulabileceğiniz bazı olanakları sizin için sıraladık! Peki aile dostu otellerin olanakları nelerdir?

Yüzme havuzları: Aile dostu otellerde genellikle hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap eden yüzme havuzları bulabilirsiniz. Küçük çocukların güvenli bir şekilde yüzmesi için ayrı sığ havuzlar yer alabileceği gibi gibi bazı otellerde çocuklar için özel olarak tasarlanmış su parkları ile tatilin eğlence dozunu artırabilirsiniz.

Oyun alanları: Yaşa uygun oyun stantları, salıncaklar, kaydıraklar ve diğer oyun ekipmanlarıyla donatılmış açık hava oyun alanları da bu otellerde bulabileceğiniz olanaklar arasında! Ayrıca çocuklarınızın video oyunları, masa oyunları veya masa tenisi gibi aktiviteler yapabileceği kapalı oyun odaları da yer alabilir.

Çocuk kulüpleri: Birçok aile dostu otel, çocukların denetimli etkinliklere, oyunlara, sanat ve el işlerine ve hatta eğitim programlarına katılabileceği çocuk kulüpleri veya etkinlik merkezleri sunabilir. Bu kulüplerde genellikle çocukların güvenle eğlenebilmesine olanak sağlayan eğitimli profesyoneller görev yapabilir.

Restaurantlar ve yemek seçenekleri: Aile dostu otellerin bünyesinde genellikle çocuklara ve yetişkinlere uygun çeşitli menüler sunan restoranlar yer alabilir. Mama sandalyeleri, yükseltici koltuklar ve çocuklara uygun yemek seçenekleriyle çocuk menülerinden yararlanabilirsiniz. Bazı oteller ayrıca odada yemek veya aileler için özel yemek etkinlikleri sunabilir.

Bebek bakıcılığı hizmetleri: Bazı aile dostu oteller, bebek bakıcılığı veya çocuk bakımı hizmetleri sunarak ebeveynlerin kendilerine biraz zaman ayırmasına olanak tanıyabilir. Ancak bu hizmetlerin istek üzerine sağlanabileceğini ve genellikle ek ücret gerektirebileceğini belirtelim.

Fitness ve sağlıklı yaşam tesisleri: Çocuklara özel olmamakla birlikte, aile dostu otellerde yetişkinlere hitap eden fitness merkezleri veya sağlıklı yaşam tesisleri olabilir. Böylece çocuklarınız oyun gibi etkinliklerle meşgulken fitness rutinlerinizi sürdürebilir ve spa hizmetleri ile rahatlayabilirsiniz.

Eğlence seçenekleri: Aile dostu oteller, çocuklar için film geceleri, sihir gösterileri, canlı performanslar veya temalı partiler gibi eğlence programları ve etkinlikler düzenleyebilir. Bu etkinlikler ile çocuklarınız tatil süresince keyifli vakit geçirebilir.

Açık alanlar ve bahçeler: Aile dostu oteller genellikle ailelerin dinlenebileceği, piknik yapabileceği veya birlikte açık hava etkinliklerinin keyfini çıkarabileceği bakımlı açık alanlara, bahçelere veya avlulara sahip olabilir.

Aile odaklı hizmetler: Bu oteller, ailelerin çocuklarıyla seyahatlerini daha rahat hale getirmek için çamaşır yıkama olanakları, bebek arabası kiralama, biberon sterilizatörleri veya bebek ekipmanı kiralama gibi ek hizmetler sunabilir.

Aile dostu otellerin olanakları nelerdir? sorusunda son olarak sağlanan tesis olanaklarının bir otelden diğerine değişebileceğini unutmamanız gerektiğini hatırlatalım. İşte tam da bu nedenle tatile çıkmadan önce seçtiğiniz otelin ailenizin gereksinimlerini karşıladığından emin olmalı ve özellikle ihtiyaç duyduğunuz olanakları mutlaka kontrol etmelisiniz.

Siz de hemen Üye Hizmetleri Formu‘nu doldurarak Laguna Thermal Resort & Spa’da rezervasyonunuzu şimdi belirleyebilirsiniz. Mevsim fark etmeksizin istediğiniz an misafirimiz olabilir, tüm hizmetlerimizden Doğal Şehir Sındırgı’nın muhteşem tabiatında yararlanabilirsiniz!

Türkiye’deki Aile Dostu Oteller Nerede?

Aile dostu bir otelde konaklamaya kesin olarak karar verdiyseniz, artık hangi şehirde ve otelde kalacağınızı düşünmeye başladığınızı tahmin ediyoruz! Bu noktada, size yardımcı olmak için bazı aile dostu otel seçeneklerini listeledik! Peki Türkiye’deki aile dostu oteller nerede?

Antalya’da konumlanan Titanic Mardan Palace, lüks aile oteli seçenekleri arasında yer alıyor. Otelde bulunan su kaydıraklı yüzme havuzu, çocuk kulübü, oyun alanları ve çocuklar için eğlence programları dahil olmak üzere çeşitli aile dostu olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Denize sıfır bir tesis olan Rixos Sungate, aile odalarına ek olarak kaydıraklı su parkı, açık ve kapalı çocuk kulübü ve her yaş grubu için çeşitli spor ve eğlence aktiviteleri sunuyor. Antalya’da yer alan bu otelde hem siz hem de çocuklarınız eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.

Her şey dahil seçeneğiyle öne çıkan Club Marvy ise muhteşem doğal güzellikler ve sınırsız eğlence vaat eden Ege Bölgesi’nin incisi İzmir’de! Otelin sunduğu havuzlu su parkı, çocuk kulübü, mini disko ve aileler için çeşitli spor aktivitelerinden faydalanabilirsiniz.

Fethiye’de yer alan Hillside Beach Club, denize sıfır konumu ile dikkat çekmesinin yanı sıra kendine özel kum plajı bulunmasıyla da ailelerin dikkatini çeken seçenekler arasında. İster denizinde ister havuzunda keyifli dakikalar yaşayabileceğiniz bu aile dostu otelde, çocuklarınız su kaydıraklarında eğlenirken siz de keyifli bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Türkiye’deki aile dostu oteller nerede? sorusunun yanıtı bunlarla bitmiyor elbette!Doğal Şehir Sındırgı’da bulunan Laguna Termal Resort & Spa’da muhteşem doğa manzaraları eşliğinde masaj, spa, termal havuz gibi daha zinde ve sağlıklı hissetmenizi garantileyen hizmetlerin keyfini çıkarmanın yanında kaydıraklı su parkı ve mini disko gibi çocuklara yönelik etkinliklerle aile boyu mutluluğa merhaba diyebilir, yaz tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz.

Otelimizle ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa’nın Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya siz de hemen şimdi misafir olun!

Siz de unutulmaz bir yaz için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime geçebilirsiniz! Laguna Thermal Resort & Spa’da evinizin konforundan farksız unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top