Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

Otelde Sonbahar Düğünü İçin 2023 Rehberi

Birçok kişi düğün sezonunu yaz mevsimi ile eş tutuyor olsa durum pek öyle değil… Sonbaharın estetik renkleri, yumuşak havası ve dökülen kurumuş yapraklar ile romantik bir atmosferde yeni bir hayata başlamak isteyen çiftlerin sayısı azımsanamayacak derecede fazla! Özellikle otellerin sunduğu kolay organizasyon imkanı, müstakbel evlilerin işlerini epey kolaylaştırıyor desek pek de abartmış sayılmayız. Siz de çok sevdiğiniz partnerinize olduğu kadar stresten arınmış, keyifli bir düğüne de ‘’evet’’ demeye niyetliyseniz otelde sonbahar düğünü sizin için biçilmiş kaftan olarak öne çıkıyor. İşte tam da bu nedenle Otelde Sonbahar Düğünü İçin 2023 Rehberi başlıklı yazımızda otelde sonbahar düğünü nasıl yapılır? sorusunu sizin için cevapladık. Hazırsanız, başlayalım!

Otelde Sonbahar Düğünü Nasıl Yapılır?

Bir otelde sonbahar düğünü düzenleyerek organizasyon açısından rahat olduğu kadar kullanışlı ve şık bir seçim yapabilirsiniz. Otelde sonbahar düğünü yapmayı aklınıza koyduysanız, sizin için hazırladığımız rehber niteliğindeki rotayı izleyebilirsiniz. Peki otelde sonbahar düğünü nasıl yapılır?

İşe öncelikle bir otel mekanı seçerek başlayabilirsiniz. Konuk listeniz belliyse herkesi ağırlayabilecek genişlikte ve uygun etkinlik alanları sunan bir otel seçtiğinizden emin olabilirsiniz. Bunun için balo salonunun büyüklüğünü, dış mekan alanlarını ve genel ortam gibi faktörleri göz önünde bulundurabilirsiniz.

Her ne kadar sonbahar sezonunu yaza göre daha sakin geçiyor olsa da her ihtimale karşı tarihi önceden belirleyip bildirmeyi ihmal etmeyin! İstediğiniz tarihin müsaitlik durumunu otele danışabilir, böylece hazırlıklara hemen başlanılmasını sağlayabilirsiniz.

Bütçenizi önceden belirleyebilir, finansal durumunuza göre hareket edebilirsiniz. Otel düğünlerinin mekan ücretleri, yemek paketleri ve misafir konaklaması gibi belirli maliyetleri olabileceğini aklınızda bulundurarak ekonomik kararlar alabilirsiniz. Dekordan eğlenceye kadar her şey için masraf yapmanız gerekeceğini düşünürsek, düğününüzün her aşamasına fon ayırmaya özen gösterebilirsiniz.

Sonbaharın sıcak renklerine hayran olmayan yoktur diye tahmin ediyoruz! Siz de düğün konseptinizde içinizi ısıtan turuncu ve kahve tonlarını kullanmaya gönüllüyseniz kendinize renk paleti ve tema oluşturabilirsiniz. Sıcak, toprak tonlarını ve sonbahardan ilham alan dekor unsurlarını seçtiğiniz tema ile birleştirebilirsiniz.

Düğününüz için bir geceden fazla sürecek bir eğlence planlıyorsanız, misafirleriniz için otel konaklaması ayarlamayı aklınızda bulundurabilirsiniz. Konuklar için bir blok otel odası rezerve edebilir ve otelin düğün partiniz için özel fiyatlar sunup sunmadığını öğrenebilirsiniz. Şehir dışından gelen misafirler veya geceyi geçirmek isteyenler için uygun odalarınızın olduğundan emin olabilirsiniz.

Sıra geldi menü seçimi ve ikramlara! Sonbahar temasını tamamlayan bir menü tasarlamak için otelin yemek ekibiyle birlikte çalışabilirsiniz. Balkabağı gibi mevsimlik malzemeleri ve tatları bir araya getirebilir, özel beslenme gereksinimleri olan misafirleriniz için diyet menüleri göz önünde bulundurabilirsiniz. Partnerinizle sizi anlatan özel tasarımlı atıştırmalıkları misafirlerinize ikram etmek için hazır bulundurabilirsiniz.

Sonbahar düğününüzden tam verim almak için dekorasyona özen gösterebilirsiniz. Dekoru ve çiçek aranjmanlarını tasarlamak için otelin etkinlik koordinatörü veya düğün dekoratörüyle iş birliği yapabilirsiniz. Böylece otelin nevresim, sofra takımı ve dekorasyon içeren paketler sunmasını sağlayabilirsiniz.

Otelde sonbahar düğünü nasıl yapılır? sorusunun yanıtları yalnızca bunlarla bitmiyor! Düğün denilince çoğu kişinin aklına gelen şeylerden biri de düğün pastası ve tatlıları! Pasta ve tatlı tercihlerinizi otelin pasta şefi ile görüşebilirsiniz. Tatların ve tasarımın vizyonunuzla uyumlu olduğundan emin olmak için düğün öncesi tadım yapmayı unutmayın!

Bazen tüm kontrolün sizde olmasını isteseniz de mükemmele ulaşmak için bir profesyonelden yardım almayı düşünebilirsiniz. Birçok otel, düğününüzü planlamanıza ve gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek deneyimli düğün koordinatörlerine sahip olduğundan, her şeyin sorunsuz ilerlemesini sağlamak için onların uzmanlığından yararlanabilirsiniz.

Teknik detaylarla ilgilenmeyi ihmal etmeyin! Işık ve ses gibi organizasyonun kalbi olan aydınlatma ve ses ihtiyaçlarınızı otelin teknik ekibiyle görüşebilirsiniz. Düğününüz, kutlamanız ve yapmayı planladığınız eğlenceler için her şeyin doğru kuruluma sahip olduğunu kontrol edebilirsiniz.

Otelde sonbahar düğününüzde eğlencenin dozunu artırmak için ambiyansına uygun bir DJ, canlı müzik grubu veya çalma listesi gibi eğlenceler ayarlayabilirsiniz. Otelin tesislerinin seçtiğiniz eğlenceye uygun olduğundan emin olabilir, ardından rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Düğün davetiyelerinizi, programlarınızı ve diğer kırtasiye malzemelerinizi sonbahar temasına uygun şekilde tasarlayabilir, sipariş edebilirsiniz. Siz ve müstakbel eşiniz için olduğu kadar misafirleriniz için de tatlı hatıralar yaratabilirsiniz. Bunun için sonbahar temalı hediyeler ve bir etkinlik programı içeren hoş geldin çantaları sunmayı düşünebilirsiniz.

Düğününüzü planladığınız otel şehir merkezine uzak bir konumdaysa misafirlerinizin otele gidiş-dönüş ulaşımını ayarlayabilirsiniz. Böylece konukların keyfinin kaçmasını önleyebilir, hem de tüm sevdiklerinizin yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz.

Otelde sonbahar düğününüzde her şeyin sorunsuz ilerlediğinden emin olmak için genel prova ve prova yemeği gerçekleştirebilirsiniz. İşte tam da bu nedenle düğün partinizle birlikte tören ayrıntılarının üzerinden geçmek için otelde bir prova planlayabilirsiniz. Otelin restoranında veya özel yemek alanında prova yemeğine ev sahipliği yapabilirsiniz.

Otelde dış mekan düğünü organize ediyorsanız hava durumuna dikkat edebilir, her ihtimale karşı acil durum planı yapabilirsiniz. Sonbahar havası tahmin edilemeyeceğinden, kötü hava koşullarında dış mekana geçme planınızı otelle görüşebilirsiniz.   Aşırı hava koşulları gibi öngörülemeyen durumlarda yatırımınızı korumak için düğün sigortası yaptırmayı düşünebilirsiniz.

Sonbahar büyüleyici bir mevsim olsa da, ara mevsim olduğunu aklınızda bulundurabilirsiniz. Değişken havasıyla meşhur sonbaharda mevsime uygun düğün kıyafetlerini seçebilirsiniz. Gelinler için  kollu veya ağır kumaşlı elbiseleri tercih ederken, damatlar için tüvit veya yün gibi daha sıcak tutan takım elbise seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Organizasyonunuzun estetiğini artırmak için dress code belirleyebilir, düğün öncesi konuklarınıza bilgilendirme yapabilirsiniz.

Sonbaharda günler kısaldığından, ışık sorunları yaşandığından akşam etkinlikleri ve fotoğrafçılık için yeterli aydınlatmaya sahip olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Mumlar ve diğer aydınlatmalar ile rahat bir atmosfer yaratabilir, fotoğraflarınızın mükemmel çıkmasını sağlayabilirsiniz. Böylece hem sosyal medyanız hem de aile albümleriniz için harika anılara sahip olabilirsiniz.

Otelde sonbahar düğünü nasıl yapılır? sorusunun yanıtı bunlarla sınırlı değil elbette! Tüm maddelere dikkat ettiyseniz, artık gününüzün keyfini çıkarabilirsiniz! Düğün gününüzde rahatlayabilir, kutlamaların tadını çıkarabilir, otel personelinin ve koordinatörlerinin sonbahar düğününüzü unutulmaz bir olaya dönüştürmek için tüm gereksinimlerle ilgileneceğine güvenebilirsiniz.

Siz de şimdi müstakbel eşinizle benzersiz bir sonbahar düğünü ve balayı deneyimini Laguna Thermal Resort & Spa’da yaşayabilirsiniz. Bütçenize uygun kiralayabileceğiniz veya satın alabileceğiniz daire ve villalarımızda konforlu ve huzurlu bir tatile merhaba diyebilir, otel olanaklarımızın tadını çıkarabilirsiniz!

Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa‘nın bir üyesi olun, hayatınıza mutluluk katın!

Dilerseniz Üye Hizmetleri Formu‘nu doldurarak Laguna Thermal Resort & Spa’da rezervasyonunuzu şimdi belirleyebilirsiniz. Mevsim fark etmeksizin istediğiniz an misafirimiz olabilir, tüm hizmetlerimizden Doğal Şehir Sındırgı’nın muhteşem tabiatında yararlanabilirsiniz!

Otelimizle ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa’nın Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya siz de hemen şimdi misafir olun!

Unutulmaz bir sonbahar tatili için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime geçebilirsiniz! Laguna Thermal Resort & Spa’da evinizin konforundan farksız unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top