Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

2024 Ocak Ayında Gidebileceğiniz 5 Tatil Rotası

2024 Ocak ayının kış mevsiminin en soğuk zamanı olduğu bir gerçek! Ancak bu durum elbette ki tatile çıkmayı ve yeni yerler keşfetmeyi engellemiyor! Üstelik 2024 sömestir tatili 20 Ocak tarihine denk gelmişken… Ocak ayına yeni yıla güzel anılarla başlama avantajının yanında yaz sezonu kadar yoğun olmayan bu ayda yapılan tatillerin tadı bir başka desek pek de abartmış sayılmayız! Siz de hem kendiniz hem de aileniz için iş veya okul hayatının maratonuna kısa bir mola verebilir, yeni döneme enerjik başlamanın keyfini yaşayabilirsiniz. İşte tam da bu nedenle 22024 Ocak Ayında Gidebileceğiniz 5 Tatil Rotası başlıklı yazımızda 2024 ocak ayında nereye gidilir? sorusunu sizin için cevapladık!Hazırsanız, işte başlıyoruz! Peki 2024 ocak ayında nereye gidilir?

2024 Ocak Ayında Nereye Gidilir?

  • Kayak Tatili

2024 ocak ayında rotasını yurt içi duraklara çevirenler için ülkemiz birçok alternatif sunuyor. Bu alternatifler arasında en popüler seçenekler arasından ise kayak tatili öne çıkıyor. Daha önce kayak deneyimi yaşamamış bile olsanız ister başlangıç seviyesindeki pistleri kullanarak ister tesis içi eğitimlere katılarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Tatil tercihlerinize hitap eden çeşitli şehirlerdeki kayak merkezleri içerisinden seçiminizi yapabilir, kış masalı tadında bir tatile merhaba diyebilirsiniz. Uludağ, Palandöken, Kartalkaya, Erciyes ve Davraz gibi kayak merkezlerinde kayak sporuna erk olarak profesyonel snowboard, kar uçurtması veya kar voleybolu gibi kış sporlarını etkinlik takviminize dahil edebilirsiniz. Seçim sizin!

  • Doğaya Kaçış

Her ne kadar 2024 Ocak ayı beyazın hakim olduğu atmosferi ve soğuk havasıyla meşhur olsa da bazı destinasyonlarda doğanın renkleri her daim bizimle desek pek de abartmış sayılmayız! Bolu’nun 42 km kuzeyinde konumlanan Yedigöller’de tabiatla bütünleşmenin tadını çıkarabilir, saklı bir cenneti keşfedebilirsiniz! Kışları epey soğuk geçen Yedigöller’de önleminizi aldığınız sürece çadır veya karavanla kamp yapabilir veya tercihinizi milli parkın içerisindeki misafirhane veya bungalovlardan yana kullanabilirsiniz.

Biyolojik çeşitlilik açısından geniş Yedigöller’e ailenizi minik üyeleri çocuklarınızla seyahat ediyorsanız birlikte gökyüzüne uzanan ağaçları ve daha önce hiç görmediğiniz hayvanları inceleyebilir, onların tabiatla bütünleşmesine yardımcı olabilirsiniz!

  • Sıcak İklimler

Soğuk havalar bana göre değil diyenlerdenseniz, kış mevsiminin hakkını veren 2024 Ocak ayı tatil rotaları yerine sıcak iklimleri radarınıza alabilirsiniz. Yılın başında yaz sezonunun yoğunluğunu kaybeden destinasyonları tercih edebilir, sıcak köşeleri gündeminizde tutabilirsiniz. Bodrum, Alaçatı ve Alanya gibi beldelerimizde rezervasyon yaptırabilir, hava durumuna bağlı olarak denize girebilir ve hatta güneşlenebilirsiniz. Günlerinizi kültürel gezilere katılarak geçirebilir, ılıman havada ailenizle yürüyüşler yapabilirsiniz. Akdeniz mutfağının büyüsüne kapılabilir, yeni lezzetler deneyebilirsiniz.

  • Yurt Dışı Rotaları

2024 ocak ayında nereye gidilir? sorusunun yanıtları yalnızca bunlarla sınırlı değil elbette! 2024 Ocak ayı tatilinizde rotanız yurt dışıysa ailenizin minik üyeleri için benzersiz bir alternatif ile karşınızdayız! Her ne kadar ‘’aşkın şehri’’ unvanını sonuna dek hak etse de Disneyland’in konumlandığı Paris, çocukların en çok ziyaret etmek istediği destinasyonlardan desek pek de abartmış sayılmayız! En sevilen çizgi film karakterleri, süper kahramanlar ve Disney prensesleri ile çocuklarınız için masal diyarlarına yolculuğu mümkün kılan Paris ziyaretinizde, siz de Eyfel Kulesi, Louvre Müzesi, Tuileries Bahçeleri gibi mutlaka görülmesi gereken sembol yerleri listenize alabilirsiniz.

Rotanız kuzeye çevriliyse dünyanın en soğuk şehirlerinden biri Moskova’da tatil planlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz! Benzersiz Sovyet mimarisiyle görsel bir şölen sunan bu estetik şehirde göz alıcı yapıların büyüsüne kapılabilir, Kızıl Meydan’da yürüyüş yapabilir, kültürel etkileşiminizi artırabilirsiniz. Lenin’in mozolesi ve Aziz Vasil Katedrali gibi yapıları da bu meydanda görebilirsiniz. Kremlin Sarayı, Bolşoy Tiyatrosu, Gorky Parkı ve Arbat Caddesi de şehrin dokusunu tamamen hissedebileceğiniz sembol yerler arasında!

  • Termal Tesisler

Termal suların faydaları bilindikçe, onların çekim alanına daha fazla giriyoruz şüphesiz… Özellikle 2024 Ocak ayı tatilinde dinlenme ve eğlenceyi birlikte yaşamak isteyenler için eşsiz bir seçenek diyebileceğimiz termal tatil son zamanların en revaçta turizm çeşitlerinden biri! Siz de hem hayatın monotonluğuna kısa bir mola vermek hem de fiziksel ve ruhsal iyiliğinizi şifalı sular ile yükseltmeye niyetliyseniz termal tatil fırsatını radarınıza alabilirsiniz!

Eşsiz doğasıyla Türkiye’nin dört bir yanından turist akınına uğrayan Balıkesir’in ev sahipliği yaptığı termal tesisleri ve havuzlarıyla sunduğu tedavi imkanlarına merhaba diyebilir, konaklama birimlerinin içinde yer alan olanakların tadını çıkarabilirsiniz. Doğal Şehir unvanıyla gidenleri eşsiz tabiatına hayran bırakan Balıkesir’in saklı cenneti Sındırgı’yı Ocak ayı tatil rotanıza dahil edebilirsiniz.

Özellikle şifalı termal suyuyla tatilini sağlık turizmi çerçevesinde şekillendiren konuklar için biçilmiş kaftan olan bu şirin ilçede yer alan otellerde SPA, masaj, yüz ve cilt bakımı gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Böylece tatilden hem ruhsal hem de fiziksel olarak tamamen yenilenmiş şekilde dönebilirsiniz.

Şerif Paşa Meydanı, Hanımeli Çarşısı, Güreş Evi, Zindan Kayaları, Kışla Müze Han, Cüneyt Köprüsü gibi kültürel ve tarihi lokasyonları keşfedebilir; keyifli bir tatile merhaba diyebilirsiniz. Sındırgı saraylısı, mürdük aşı, tarhana, nohutlu dolama gibi birçok yöresel lezzeti yerel restoranlarda keşfedebilirsiniz.

Siz de Doğal Şehir unvanıyla ziyaretçileri eşsiz tabiatına hayran bırakan Balıkesir’in saklı cenneti Sındırgı’yı 2024 Ocak ayı tatilinizde tercih edebilirsiniz. Unutulmaz bir 2024 Ocak ayı tatili için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime geçebilirsiniz!

Laguna Thermal Resort & Spa’da hem rahatlayabileceğiniz hem de yenilenebileceğiniz bir tatil geçirmenin keyfine varabilir, hayatın akışına kısa bir mola verdiğiniz bir tatile adım atabilirsiniz.

Siz de hemen Üye Hizmetleri Formu‘nu doldurarak Laguna Thermal Resort & Spa’da rezervasyonunuzu şimdi belirleyebilirsiniz. Mevsim fark etmeksizin istediğiniz an misafirimiz olabilir, tüm hizmetlerimizden Doğal Şehir Sındırgı’nın muhteşem tabiatında yararlanabilirsiniz!

Otelimizle ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa’nın Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya siz de hemen şimdi misafir olun!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top