Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

Eylül Tatilinde Gidilebilecek 5 Yer Önerisi

Dökülen yapraklar, hafif soğuyan hava ve yeryüzüne hakim olan turuncu bir renk şöleni! Eylül sonbaharın gelişini müjdelediği gibi yazın bitişinin de habercisi elbette… Başlı başına kendine özgü bir karakteri olan bu büyüleyici ayda tatil için gidilebilecek yerler söz konusu olduğunda seçenek de çok desek pek de abartmış sayılmayız. Özellikle en popüler tatil beldelerinde bile konaklamanın en sakin geçtiği aylardan biri diyebileceğimiz eylülde hem yurtiçi hem de yurt dışı rotalarından size uygun yerleri radarınıza alabilirsiniz.İşte tam da bu nedenleEylül Tatilinde Gidilebilecek 5 Yer Önerisi başlıklı yazımızda eylülde tatilde ne yapılır? ve eylülde tatile nereye gidilir? sorularını sizin için cevapladık. Hazırsanız, başlayalım!

Eylülde Tatilde Ne Yapılır?

Eylül tatili planlıyorsanız, geçirdiğiniz zamanı daha keyifli hale getirebileceğiniz etkinlikler arasından size ve kişisel zevklerinize uyan aktiviteleri radarınıza alabilirsiniz. Böylece hem eğlenebilir hem de kaliteli vakit geçirmenin hazzını yaşayabilirsiniz. Peki eylülde tatilde ne yapılır?

Kendinizi açık hava maceralarına kaptırabilirsiniz! Ne çok sıcak ne de çok soğuk bu ay genellikle ılıman bir hava sunduğundan, eylül tatilinizi yürüyüş, bisiklete binme, kano ve yüzme gibi açık hava etkinlikleri ile değerlendirebilirsiniz. İster sahilde, ister dağlarda, ister ormanlık bir şehirde olun, gittiğiniz her yerde temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz.

Havanın sıcak olduğu bir sahil bölgesini ziyaret ediyorsanız plajları keşfedebilirsiniz. Yaz bitmemiş gibi güneşlenmenin, yüzmenin, su sporlarının ve rahatlatıcı yürüyüşlerin keyfine varabilirsiniz.

Eylül tatilinizi kültürel keşifleri odağınıza alarak tasarladıysanız harika bir zaman seçmiş olmanın haklı gururunu yaşayabilirsiniz. Görsel zenginliği yüksek bu ayda çektiğiniz fotoğraflar kusursuz çıkacağı gibi, ılık havada gönlünüzce gezebilirsiniz. Kendinizi şehrin geleneksek dokusun kaptırmak için müzeleri, tarihi yerleri ve yerel festivalleri ziyaret edebilirsiniz.

Bol bol gezeceğinizi göz önünde bulundurursak sık sık acıkacağınızı tahmin edebiliyoruz! Bu nedenle seçtiğiniz destinasyonun yerel mutfağını yakın markaja alabilirsiniz. Hem yerel tatları keşfedebilir hem de en sevdiğiniz yemekleri farklı mekanlarda bir kez daha deneyimleyebilirsiniz! Popüler lokasyonları ve kullanıcı yorumlarını araştırarak kendinize bir liste hazırlayabilirsiniz.

Doğal yaşam ve yaban hayatı ilgi alanlarınız arasındaysa, eylül tatilinizde av mevsimi veya kuş gözlemciliği için harika bir zamanlama yaratabilirsiniz. Birçok hayvan ve kuşu yılın bu döneminde göçe veya kış uykusuna yatmaya hazırlanmadan önce görebilirsiniz.

Fotoğrafçılığa düşkünseniz, şanslısınız! Eylül ayının ışık ve hava koşulları çarpıcı manzaraları, vahşi yaşamı ve mimari yapıları yakalamak için ideal desek pek de abartmış sayılmayız. Eylül tatilinizde harika anılar biriktirebileceğiniz gibi sosyal medyada beğeni sayılarınızı da artırabilirsiniz!

Eylül ayının festivaller ve etkinlikler bakımından yaz mevsimini aratmadığını belirtelim! Konaklayacağınız şehirdeki festival, konser veya etkinlik takvimini inceleyebilir, hareketli ve eğlenceli deneyimlere merhaba diyebilirsiniz.

Adrenalin bağımlıları aramızda mı? Ekstrem sporlar ile heyecandan nefesinizin kesilmesine teslim olabilirsiniz! Çelik halatla iniş, kaya tırmanışı, bungee jumping veya paraşütle atlama gibi ekstrem sporları deneyimlemenize olanak tanıyan tatil destinasyonlarını radarınıza alabilirsiniz.

Tatilinizi hatırlatacak anılar ile dönmeyi unutmayın! Bölgeye özgü benzersiz hediyelik eşyaları keşfetmek için yerel pazarları, butikleri ve esnaf mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Bahçeler ve parkların dökülen yapraklar ile birlikte belki de en güzel göründüğü ay eylül… İşte tam da bu nedenle bulunduğunuz tatil destinasyonunun botanik bahçelerini, parklarını ve doğa rezervlerini ziyaret edebilir, turuncu yaprakların çıtırtısını duymanın keyfine varabilirsiniz.

Eylülde tatilde ne yapılır? sorusunun yanıtları yalnızca bunlarla sınırlı değil!Sakin bir tatil arıyorsanız, termal otellerde konaklamayı düşünebilirsiniz. Kendinizi SPA bakımları, masajlar, termal banyo ve sağlıklı yaşam aktiviteleriyle şımartabilir, yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz.

Siz de şimdi benzersiz bir SPA oteli deneyimini Laguna Thermal Resort & Spa’da yaşayabilirsiniz. Bütçenize uygun kiralayabileceğiniz veya satın alabileceğiniz daire ve villalarımızda konforlu ve huzurlu bir tatile merhaba diyebilir, otel olanaklarımızın tadını çıkarabilirsiniz!

Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa‘nın bir üyesi olun, hayatınıza mutluluk katın!

Eylülde Tatile Nereye Gidilir?

Eylül ayında her şehrin kendine özgü bir güzelliği var desek pek de abartmış sayılmayız! Hem havasıyla hem de görüntüsüyle büyüleneceğinize emin olduğumuz 5 yurtiçi popüler tatil yerini sizin için sıraladık. Peki eylülde tatile nereye gidilir?

Datça

Sonbahar keyfini son sürat yaşamayı aklınıza koyduysanız Datça’yı yakın markaja alabilirsiniz! Ilık havası, cam gibi denizi, sakin atmosferi ile eylül tatilinize tatlı bir dokunuş yapabileceğiniz bu popüler tatil beldesinde mutlu anılar biriktirebilirsiniz. Denize girmek ve güneşlenmek için Kargı Koyu, Ovabükü ve Palamutbükügibi seçenekleri değerlendirilebilirsiniz. Kumluk Plajı’nda ise gündüz saatlerinde güneşlenebileceğiniz gibi akşam saatlerinde ise akşam yemeği yiyerek günü keyifli bir şekilde kapatabilirsiniz.

Kuşadası

Aklınızda ‘’Acaba eylül ayında denize girilir mi?’’ gibi düşünceler varsa cevabımız kocaman bir evet! Üstelik Kuşadası eylül tatilinizde denize girebileceğiniz benzersiz yerlerden biri. Hem sakin hem de konforlu bir tatil yapmayı arzuluyorsanız Aydın’da konumlanan Kuşadası’na gidebilir; Kadınlar Denizi, Kuştur ve Sevgi plajlarında deniz girebilir ve güneşlenebilirsiniz. Tatilinize kültürel dokunuşlar yapmayı planlıyorsanız Zeus Mağarası, Milli Park, Güvercinada ve Kurşunlu Manastırı gibi lokasyonları da ziyaret listenize ekleyebilirsiniz.

Şile

İstanbul’da ikamet ediyor ve tatil için fazla uzaklaşmadan ‘’bir hafta sonu kaçamağı yapayım’’ diyorsanız, Şile sizin için biçilmiş kaftan desek pek de abartmış sayılmayız. Özellikle eylül ayının ilk haftalarında, yani okullar açılmadan hemen önce ailelerin tercihi Şile’de denize girmenin tadını çıkarabilirsiniz. Su henüz soğumamışken günübirlik eylül tatili planlayabilir, çeşitli etkinliklerle hem kendinizi hem de ailenizi şımartabilirsiniz. Gündüz saatlerinde bol bol yüzüp güneşlenebilir, akşam limandaki restoranlarda deniz ürünlerinden oluşan bir menü eşliğinde keyifli bir akşam geçirilebilirsiniz.

Kaş

Sakin ve keyifli bir eylül tatiline açılan kapının anahtarı Kaş’ta diyebiliriz. Şirin bir sahil kasabasıdır olarak tanımlayabileceğimiz bu ilçede doğal güzellikleri, berrak mavi suları, tarihi mekanları keşfedebileceğiniz gibi canlı atmosferiyle gece hayatının da tadını çıkarabilirsiniz. Turkuaz rengi suyuyla dünyaca ünlü plajlar arasında sayılan Kaputaş Plajı’nda denize girebilir, Patara ve Akçagerme plajlarını da rotanıza ekleyebilirsiniz. Misafirlerine su sporları imkanı sunan Kaş’ta dilerseniz tüplü dalış deneyimi de yaşayabilirsiniz.

Sındırgı

Eylülde tatile nereye gidilir? sorusunun yanıtları yalnızca bunlarla bitmiyor elbette! Doğal Şehir unvanıyla gidenleri eşsiz tabiatına hayran bırakan Balıkesir’in saklı cenneti Sındırgı’yı eylül tatil rotanıza dahil edebilirsiniz. Özellikle şifalı termal suyuyla tatilini sağlık turizmi çerçevesinde şekillendiren konuklar için biçilmiş kaftan olan bu şirin ilçede yer alan otellerde SPA, masaj, yüz ve cilt bakımı gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Şerif Paşa Meydanı, Güreş Evi, Zindan Kayalıkları, Cüneyt Köprüsü gibi kültürel ve tarihi lokasyonları keşfedebilir; keyifli bir tatile merhaba diyebilirsiniz.

Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa‘nın bir üyesi olun, hayatınıza mutluluk katın!

Siz de hemen Üye Hizmetleri Formu‘nu doldurarak Laguna Thermal Resort & Spa’da rezervasyonunuzu şimdi belirleyebilirsiniz. Mevsim fark etmeksizin istediğiniz an misafirimiz olabilir, tüm hizmetlerimizden Doğal Şehir Sındırgı’nın muhteşem tabiatında yararlanabilirsiniz!

Otelimizle ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa’nın Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya siz de hemen şimdi misafir olun!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top