Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

Termal Su Bakımıyla Gençleşmek: 5 Etkili Yöntem

Termal suyun cilde sağladığı birçok fayda nedeniyle güzellik endüstrisinde popülerlik kazandığı bir gerçek! Jeotermal kaynaklardan çıkan ve mineraller açısından zengin olan termal su ile siz de cildinizi yenileyebilir, kendinizi daha bakımlı hissedebilirsiniz. İşte tam da bu nedenle Termal Su Bakımıyla Gençleşmek: 5 Etkili Yöntem konusunu sizin için yakın markaja aldık. Peki termal su cilde nasıl uygulanır?

Termal suyu cildinize sprey veya buhar yoluyla uygulayabilirsiniz. Termal havuza veya banyoya girme imkanı bulamadığınız zamanlarda doğal kaynaklardan çıkan bu bol mineralli suyun faydalarından her an yararlanabilirsiniz.

  1. Termal Su Püskürtme Şişeleri: Termal suyu sprey şişelerde bulundurabilirsiniz. Bu şişelerin püskürtme fonksiyonu sayesinde yüzünüzün tamamında termal su bakımının ferahlığını hissedebilirsiniz. Cildinize doğrudan sıkabileceğinizden silme veya ovma gibi işlemlere gerek kalmadan kurumaya bırakabilirsiniz.
  2. Termal Su Aerosol Kutuları: Sprey şişelerde olduğu gibi aerosol kutularını da termal su saklama amaçlı kullanabilirsiniz. Bu kutular, cildinize daha geniş ve hızlı nüfuz edeceğinden nazik bir uygulama yapabilir, kendinizi şımartabilirsiniz.
  3. Termal Havuzlar ve Banyolar: Kaplıcalar ve sağlık merkezlerinde, termal su ile doldurulmuş özel banyolar veya havuzlara rastlayabilirsiniz. Bedeninizi hem ruhsal hem de fiziksel olarak rahatlatabilir, cildinizin yararlı mineralleri emmesine izin vererek vücudunuza termal su bakımıyla iyilik yapabilirsiniz.
  4. Islatılmış Pamuklu Pedler: Termal suyu pamuklu pedlerin üzerinde kullanarak cildinize kompres yapabilirsiniz. Pamuklu pedleri ıslatabilir ve ardından emilimi sağlamak için birkaç dakika cildinizin belirli bölgelerine yerleştirebilirsiniz. Böylece termal su bakımının tadını çıkarabilirsiniz!
  5. Cilt Bakım Ürünlerinde Termal Su: Termal su cilde nasıl uygulanır? sorusunu yanıtlamaya devam edelim!Termal suları genellikle tonik, nemlendirici ve serum gibi çeşitli cilt bakım ürünlerinde bileşen olarak bulabilirsiniz. Bu ürünleri termal su bakım rutininizin bir parçası haline getirdiğinizde cildinizdeki olumlu değişimleri fark edebilirsiniz.

Hatırlatma!

Termal su bakım ürünlerindeki minerallerin cilt sağlığınız için yatıştırıcı, nemlendirici ve ödem atıcı özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ürün ambalajı üzerinde verilen veya spa personeli tarafından önerilen talimatları göz önünde bulundurarak termal sudan tam anlamıyla faydalanabilirsiniz. Özellikle hassas bir cildiniz varsa tüm bakım ürünlerinde olduğu gibi tam kullanımdan önce cildinizin küçük bir bölgesinde test yaptığınızdan emin olabilirsiniz!

Siz de unutulmaz bir termal su bakım deneyimi için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime geçebilirsiniz! Laguna Thermal Resort & Spa‘da evinizin konforundan farksız unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz!

Termal Su Yüze Nasıl Kullanılır?

Yüzde termal su kullanımı cildinizi nemlendirmenin, yatıştırmanın ve canlandırmanın en güvenli yollarından biri! Mineraller açısından zengin olan termal su bakımı ile tahriş olmuş cildinizi yatıştırabilir, kızarıklıkları azaltabilir ve cilt neminizi artırabilirsiniz. Peki termal su yüze nasıl kullanılır?

Doğru termal suyu seçmeniz çok önemli desek pek de abartmış sayılmayız! Cilt tipinize uygun ve kalitesinden emin olduğunuz termal su ürünü almaya özen gösterebilirsiniz. Birçok markanın içeriğine yerleştirdiği termal su bakım ürünlerinde belirli cilt sorunlarını hedefleyen ek minerallerden yararlanabilirsiniz.

Termal su bakımı uygulamasından önce yüzünüzün temiz olmasına dikkat edebilirsiniz! Makyajdan, kirden ve yabancı maddelerden arındırılmış yüzünüzde faydalarını daha etkili görebilir, bunun içinse yüz temizleyicilerden yardım alabilirsiniz.

Termal su bakım ürününüzü kullanmadan önce iyice çalkalamaya özen gösterebilirsiniz! Böylece kullandığınız ürünün homojen kıvama gelmesini sağlayabilir, cildinizin termal suya doymasının yolunu açabilirsiniz!

Spreyli bir kutu kullanıyorsan, termal suyu düzgün bir şekilde püskürttüğünüzden emin olabilirsiniz! 15 veya 20 cm uzaklıkta tuttuğunuz şişeyi eşit miktarda püskürtebilir, yüzünüzdeki her noktanın termal su şifasından yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın ardından termal suyu yüzünüzde birkaç saniye tutmaya dikkat edebilirsiniz. Cildinizin termal suyu doğal olarak emmesine izin verebilir, sonucunda ise vücudunuzdaki ışıltıyı kısa sürede fark edebilirsiniz.

Bir veya birkaç dakikanın ardından, cildinizdeki fazla suyu temizlemek için yüzünüzü temiz bir havluyla hafifçe silebilirsiniz. Tahrişlerden kaçınmak için yüzünüzü ovmaktan kaçınabilir, cildinizi nazik dokunuşlarla kurulayabilirsiniz.

Termal su yüze nasıl kullanılır? sorusunun yanıtları yalnızca bunlarla sınırlı değil!Her ne kadar termal suyun birçok faydası olsa da bir ürün her şey için yeterli değil elbette! Termal suyu kullandıktan sonra serumlar, nemlendiriciler ve güneş kremi dahil her zamanki cilt bakımı rutininize devam edebilirsiniz!

Birkaç ipucu!

Termal suyu gün boyunca, cildinizin kuruduğunu hissettiğinizde, tahrişleri önlemek için veya hızlı bir şekilde ferahlamaya ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz.

Hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde termal su şifasından faydalanabilirsiniz. Ancak özellikle tepkisel bir cildiniz veya bilinen herhangi bir alerjiniz varsa, kullanımdan test yapmayı göz önünde bulundurabilirsiniz!

Son olarak, termal su kullanımının cilt bakım rutininiz için basit fakat faydalı bir katkı sağladığını vurgulayabiliriz. Sıcak havalarda veya cildinizin ekstra neme ve rahatlığa ihtiyacı olduğu anlarda termal su ile ferahlayabilirsiniz.

Siz de hemen Üye Hizmetleri Formu‘nu doldurarak Laguna Thermal Resort & Spa’da rezervasyonunuzu şimdi belirleyebilirsiniz. Mevsim fark etmeksizin istediğiniz an misafirimiz olabilir, termal havuz ve banyo gibi termal su hizmetlerimizden Doğal Şehir Sındırgı’nın muhteşem tabiatında yararlanabilirsiniz!

Türkiye’nin En İyi Termal Suyu Nerede?

Termal suyu nasıl kullanabileceğinizden bahsetmişken Türkiye’de bulunduğu yerleri söylemezsek olmaz! İşte tam da bu nedenle ülkemizdeki en popüler termal su destinasyonlarını sizin için sıraladık! Peki Türkiye’nin en iyi termal suyu nerede?

Termal banyoları ve otelleriyle ünlü Bursa’da termal su şifasından faydalanabilirsiniz. Şehirdeki en ünlü kaplıcalar olan Çekirge, Oylat ve Kükürtlü’yü rotanıza ekleyebilir, kas ve eklem ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz!

Termal suyu ile ünlü bir başka şehir ise Afyonkarahisar! Buradaki kaplıcaların tedavi edici özelliklerinden yararlanabilir, çeşitli termal banyo hizmetlerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

İstanbul’a yakınlığıyla birçok ziyaretçinin uğrak noktası diyebileceğimiz Yalova da popüler termal su destinasyonları arasında! Termal banyolar ve kaplıcaların bulunduğu otellerde konaklayabilir, sağlık turizmini konforlu bir tatil ile birleştirebilirsiniz.

İç Anadolu’nun merkezinde yer alan Sivas’ta termal su ile rahatlayabilirsiniz. Kangal Kaplıcaları’nda yaşayan eşsiz balık türlerinin tedavi edici etkilerinden yararlanabilir, özellikle cilt rahatsızlıklarınıza son verebilirsiniz.

Türkiye’nin en iyi termal suyu nerede? sorusunun yanıtı bunlarla sınırlı değil elbette! Birçok termal su kaynağına ev sahipliği yapan Balıkesir’in Gönen, Manyas ve Sındırgı gibi ilçelerinde yer alan kaplıcaları ziyaret edebilirsiniz.

Doğal Şehir Sındırgı’da konumlanan Laguna Termal Resort & Spa’da muhteşem doğa manzaraları eşliğinde termal suyun faydalarından tamamıyla yararlanabileceğiniz masaj, spa ve termal havuz gibi hizmetler ile daha zinde ve sağlıklı hissedebilir, bir yandan da otel konforunun tadını çıkarabilirsiniz.

Hisaralan Kaplıcaları’ndan gelen şifalı suyun radyoaktivite özelliği ve sodyum bikarbonatlı yapısıyla termal havuzlarda bedeninizi ve ruhunuzu iyileştirebilirsiniz.  Özellikle romatizma, kas ve kadın hastalıkları gibi rahatsızlıklara sahipseniz, Laguna Thermal Resort & Spa’da sağlıklı bir yaşama merhaba diyebilirsiniz.

Termal su ile ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya siz de hemen şimdi misafir olun!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top