Laguna Thermal Resort

ya da biz sizi arayalım

logo

Wellness & Spa Oteli Nedir? Detaylı Bir 2023 Rehberi

Tatil denildiğinde akıllara artık yalnızca deniz, kum ve güneş gelmiyor! En az yaz turizmi kadar popüler olan bir turizm çeşidi daha tatil severlerin radarına girmiş durumda. Evet, hem tatilin keyfini çıkarabileceğiniz hem de sağlığınıza yatırım yapabileceğiniz Wellness Spa özellikli tatilden bahsediyoruz. Peki Wellness & Spa nedir?

Wellness & Spa kısaca tanımıyla rahatlamayı, gençleşmeyi ve genel refahı teşvik etmek için tasarlanmış hizmet ve tesislerin bir kombinasyonunu ifade ediyor. Fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlığı iyileştirmeyi amaçlayan birçok çeşitli faaliyeti ve tedavi çeşidini kapsıyor.

Wellness veya Türkçe karşılığını kullanırsak ‘’zindelik’’ kelimesi hem fiziksel hem de ruhsal bir bütünsel iyi oluşa odaklanıyor. Beslenme, egzersiz, stres yönetimi ve kişisel bakım gibi sağlığın çeşitli yönlerini içeriyor. Öte yandan spa ise genellikle su bazlı aktiviteleri içeren çeşitli tedaviler ve terapiler sunuyor.

Wellness & Spa nedir? sorusunu cevaplamaya devam edelim. Genel olarak Wellness Spa, bireylerin rahatlamalarına, gevşemelerine ve fiziksel ve zihinsel sağlıklarına odaklanmalarına olanak sağlıyor. Misafirlerinin farklı ihtiyaç ve tercihlerini karşılamak üzere tasarlanmış bir dizi hizmet ve tedaviyi bir araya getirerek sağlık ve zindeliğe bütünsel bir yaklaşım sunuyor.

Siz de benzersiz bir Wellness & Spa deneyimini Laguna Thermal Resort & Spa’da yaşayabilirsiniz. Alanında profesyonel kadrosuyla hem kuru hem de ıslak alanlarda hizmet veren Laguna spa merkezinde sağlıklı bir yaşama merhaba diyebilirsiniz. Rezervasyon oluşturmak için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime hemen geçebilirsiniz! Siz de Laguna Thermal Resort & Spa’nın bir üyesi olun, hayatınıza canlılık katın!

Wellness & Spa Oteli Nedir?

Wellness Spa hizmetinden bu konsepte sahip otellerde konaklayarak yararlanabilirsiniz. Daha sağlıklı bir bedene sahip olmanın yanında aynı zamanda ruhsal iyiliğinize de katkıda bulunabilirsiniz. Yani bir taşla iki kuş vurabilirsiniz desek pek de abartmış sayılmayız. Peki wellness & spa oteli nedir?

Wellness & Spa oteli kavramını, yalnızca bir otelin standart olanaklarını sunmakla kalmayan, aynı zamanda konuklarına kapsamlı bir sağlık ve spa hizmetleri yelpazesi sağlamaya odaklanan bir konaklama yeri olarak tanımlayabiliriz.

Wellness & spa oteli nedir? sorusunun cevabını biraz daha detaylandıralım. Fiziksel, zihinsel ve ruhsal gençleşmeyi teşvik eden bir ortam sağlayan ve ziyaretçilerinin refahına ek olarak rahatlamasına da öncelik vermek için özel olarak tasarlanan bu otellerde yeni bir hayata merhaba diyebilirsiniz.

Siz de hemen Üye Hizmetleri Formu‘nu doldurarak Laguna Thermal Resort & Spa’da rezervasyonunuzu şimdi belirleyebilirsiniz. Mevsim fark etmeksizin istediğiniz an misafirimiz olabilir, spa hizmetimizden Doğal Şehir Sındırgı’nın muhteşem tabiatında yararlanabilirsiniz!

Wellness & Spa Oteli Olanakları Nedir?

Bir Wellness Spa otelinin olanakları, bağlı olduğu işletmeye ve sunduğu hizmetlere göre değişiklik gösterebilir. Ancak bu, Wellness Spa oteli sıfatı taşıyan işletmelerin bazı ortak olanaklara sahip olmadığı anlamına gelmiyor! İşte tam da bu nedenle sizin için neredeyse her Wellness Spa oteli içerisinde bulabileceğiniz bazı yaygın olanakları sıraladık! Peki wellness & spa oteli olanakları nedir?

Spa ve Tedavi Odaları: Bu otellerde genellikle konukların masaj, vücut bakımı, cilt bakımı ve diğer zindelik veren terapileri alabilecekleri çeşitli tedavi odalarına sahip özel spa tesisleri bulunur. Bu odalar sakin ve dinlendirici bir atmosfer yaratmak için tasarlanmıştır.

Hidroterapi Tesisleri: Birçok Wellness Spa otelinde hidromasajlı küvetler, jakuziler veya termal banyolar gibi hidroterapi tesisleri bulunur. Bu su bazlı ürünler tedavi edici faydalar sunar, kas gevşemesini destekler ve kan dolaşımı iyileştirir.

Yüzme Havuzu: Wellness Spa otellerinde yüzme havuzu ortak bir özelliktir. Konukların rahatlaması, yüzmesi veya su bazlı egzersizler yapması için canlandırıcı bir alan sağlar.

Saunalar ve Buhar Odaları: Saunalar ve buhar odaları sırasıyla ısı ve nem sağlar ve toksinlerden arındırıcı özellikleriyle bilinir. Bu tesisler konukların rahatlamasına, gevşemesine ve genel sağlık durumlarını iyileştirmelerine yardımcı olur.

Rahatlama Alanları: Wellness Spa otellerinde genellikle konukların spa uygulamalarından önce veya sonra gevşeyebilecekleri özel dinlenme alanları bulunur. Bu alanların içerisinde masaj koltukları, dinlendirici müzik, bitki çayları ve hafif atıştırmalıklar yer alabilir.

Fitness Merkezleri: Pek çok Wellness Spa oteli, çeşitli egzersiz ekipmanlarına sahip iyi donanımlı fitness merkezlerine sahiptir. Bu tesisler, kardiyo egzersizleri, kuvvet antrenmanı ve diğer egzersiz türleri için fırsatlar sunarak konukların fitness ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Yoga ve Meditasyon Odaları: Yoga ve meditasyon seansları için ayrılmış alanlar genellikle her sağlık konseptli otelde mevcuttur. Bu odalarda minderler, aksesuarlar ve sakin bir atmosfere sunan bu odalar konukların zihinsel sağlıklarını geliştirmelerini sağlar.

Açık Alanlar: Bahçeler, teraslar veya açık oturma alanları genellikle Wellness Spa otellerine dahil edilerek konukların temiz havanın ve doğanın tadını çıkarması için huzurlu bir ortam sağlar.

Sağlık ve Beslenme Hizmetleri: Wellness & spa oteli olanakları nedir? sorusunun yanıtı bunlarla sınırlı değil elbette! Bazı oteller, sağlıklı alışkanlıklar geliştirme veya kişiselleştirilmiş fitness ve diyet planları oluşturma konusunda tavsiye ve yardım sunabilecek beslenme uzmanları, diyetisyenler veya kişisel eğitmenler gibi sağlık uzmanlarına erişim sağlar.

Siz de hemen Laguna Thermal Resort & Spa’da rezervasyonunuzu yaptırın, spa masajının tüm şifa ve avantajlarından bir an önce faydalanın!

Türkiye’deki Wellness & Spa Otelleri Nerede?

Türkiye’de lüks olanaklar sunan ve misafirlerine zindelik katmaya odaklanan birçok Wellness Spa oteli bulunmaktadır. İşte tam da bu nedenle, sizin için Türkiye’deki en popüler Wellness Spa olanaklarına sahip otelleri sıraladık! Peki Türkiye’deki wellness & spa otelleri nerede?

Well Palace Side, Antalya: Manavgat’ın güzel turkuaz sahilinde yer alan Well Palace Side, misafirlerine sağlık odaklı bir deneyim sunuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlenme ve dinlenme imkanı bulabilirsiniz. Tesis içerisinde yer alan masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Doria Hotel, Bodrum: Bitez’de yer alan Doria Hotel, doğayla iç içe bir sağlıklı yaşam merkezidir. Tatilde de zinde kalmak isteyen misafirlerin kullanabileceği spor salonu, günün sonunda rahatlayıp gevşeyebileceğiniz masaj salonu ve hamam gibi olanaklar bulunuyor.

Ng Afyon Wellness Convention, Afyonkarahisar: Afyon Merkez’de bulunan Ng Afyon Wellness Convention, lüks bir sağlıklı yaşam deneyimi sunuyor. Otelin spasında Türk hamamları ve buhar odalarının yanı sıra masaj ve yüz bakımı gibi çeşitli uygulamalar sunulmaktadır. Konuklar açık havuzların, fitness merkezinin ve özel plajlara erişimin keyfini çıkarabilir.

Wyndham Grand İzmir Özdilek, İzmir: Balçova‘da yer alan Wyndham Grand İzmir Özdilek, sakin ve lüks bir sağlıklı yaşam merkezi sunuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlenme ve dinlenme imkanı bulabilirsiniz. Tesis içerisinde yer alan masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Maxx Royal Belek Golf Resort, Antalya: Belek’te bulunan Maxx Royal Belek Golf Resort, kapsamlı bir wellness deneyimi sunuyor. Otelde masajlar ve güzellik terapileri dahil olmak üzere çeşitli terapilerin uygulandığı bir spa merkezi bulunmaktadır. Ayrıca fitness tesisleri, yoga dersleri ve özel bir plaja erişim sunmaktadır.

Laguna Termal Resort & Spa, Balıkesir: Doğal Şehir Sındırgı’da bulunan Laguna Termal Resort & Spa’da muhteşem doğa manzaraları içinde masaj, spa, termal havuz gibi daha zinde ve sağlıklı hissetmek için ideal olan hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Islak ve kuru spa alanlarında hizmet veren Spa merkezinde hamam, sauna, buhar odası, tuz havuzu, masaj, çamur ve yosun banyoları gibi vücut ve cilt bakımlarından yararlanabilirsiniz.

Wellness & Spa merkezimiz ile ilgili son gelişmelerden anında haberdar olmak için Laguna Thermal Resort & Spa’nın Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın! Muhteşem doğası, otel olanakları ve %95 müşteri memnuniyetiyle RCI Gold Crown ödülüne sahip Laguna Thermal Resort & Spa‘ya hemen şimdi misafir olun!

Siz de unutulmaz bir Wellness Spa deneyimi için şimdi 444 26 10 numaralı hattımızı arayabilir ve müşteri temsilcimizle direkt iletişime geçebilirsiniz! Laguna Thermal Resort & Spa’da evinizin konforundan farksız unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top